Vrijeme čitanja 2 min 10 velj 2023

Determined to rise- odlučnost je vaše drugo ime!

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 2 min

Ne postoji sila na ovom svijetu ravna odlučnoj ženi! U najnovijoj kolekciji “Determined to rise”, brend Answear.LAB slavi sve žene, koje unatoč padovima i brojnim problemima ipak ustaju i idu dalje!

Što i koliko ste u stanju učiniti da biste ostvarili svoje snove? Put do željenog cilja vodi kroz vijugave uličice sumnje i padove. Hoćeš li odustati i pustiti ili ćeš otresti prašinu i sigurnim korakom krenuti dalje, tražiti ono što je tvoje?

Odlučna žena nikada ne odustaje

Imate previše samopouzdanja da biste sumnjali, previše ste optimistični da biste se bojali i previše ste odlučni da budete porażeni. To ste vi. Bez obzira tko ste, odakle dolazite ili kakav način života vodite, nećete biti pošteđeni trenutaka straha, depresije ili osjećaja beznađa. Svi mi to doživljavamo. Ponekad imamo samo jednu želju- otići nekamo, nestati, ostaviti sve. Takvi osjećaji su u redu, ali ako traju kratko – dok smo na distanci trebamo shvatiti što nam je činiti kako bismo prihvatili životnu utrku i vjeru da činimo pravu stvar. Važno je ne zaglaviti u negativnim mislima. Želite li uživati ​​u životu? Ne smijete dopustiti da vas teška iskustva slome i dominiraju, ne smijete odustati.

Odlučnost je tvoja saveznica

Odlučnost je ono što daje tempo, gura vas naprijed i pomaže vam da napredujete usprkos poteškoćama, zastojima i raznim preprekama na koje nailazite na putu do ostvarenja svojih ciljeva. Odlučnost vas, poput najboljeg prijatelja, tjera od iskušenja koja bi vas mogla omesti, ohrabruje vas i motivira.

Nema veće moći od moći žene koja je odlučila ustati. Radite po svom! Oslobodite se strahova, koristite talente, vjerujte intuiciji ne zaboravljajući na logiku. Answear.LAB vas bodri. Otkrijte kolekciju “Determined to rise”, posvećenu onima koji se neprestano bore.

 

 

Ostali članci