Otkrijte ljepotu sestrinstva uz kolekciju Sisterhood Treasure

Vrijeme čitanja 3 min

U svojoj posljednjoj kolekciji Answear.LAB odijeva žene u jedinstveni stil obojen snagom ​​sestrinstva. Sisterhood Treasure kolekcija je kojom dominira power dressing u različitim oblicima – od kožnatih odijela do kompleta i dugih haljina. Lookove prati ručno rađeni nakit od prirodnog kamenja.

Nastavi čitati Otkrijte ljepotu sestrinstva uz kolekciju Sisterhood Treasure

Odjenite se u traper od glave do pete

Vrijeme čitanja 3 min

Od zlatnog doba Kalifornije do holivudskih glumaca i ikona stila 90-ih, traper je prošao dug put dok nije postao jedan od najpopularnijih materijala u modnoj industriji. Ikoničan je, bezvremenski i uvijek moderan i upravo je zato postao protagonist kolekcije LIVE.LOVE.DENIM by Answear.LAB.

 

Nastavi čitati Odjenite se u traper od glave do pete

Odjevna kombinacija za doček Nove 2024. : Kako se odjenuti za najvažniju noć u godini?

Vrijeme čitanja 3 min

Glamurozna haljina, elegantno odijelo ili možda svjetlucava šljokičasta kombinacija suknje i bluze? Kako god odabrali provesti novogodišnju noć, pobrinite se da ste odjenuli outfit u kojemu se osjećate nevjerojatno, ali i ugodno. Odaberite outfite za doček Nove 2024. prema svjetskim trendovima uz Answear.LAB.

Nastavi čitati Odjevna kombinacija za doček Nove 2024. : Kako se odjenuti za najvažniju noć u godini?

Kategorije Answear.LABObjavljeno dana

Slavite svaki trenutak. Uživajte u posebnim trenucima u svom stilu

Vrijeme čitanja 4 min

Answear.LAB predstavlja Celebrate Everything, novu kolekciju savršenu za svaku priliku. Inspirirana je ženom koja se želi osjećati lijepo i jedinstveno u bilo kojem stajlingu koji odabere za sebe. “Prema savjetu Coco Chanel: Uvijek izgledajte kao da ćete upoznati ljubav svog života ili svog najgoreg neprijatelja.”, naglasila je Agnieszka Pruchnik, direktorica brenda Answear.LAB.

Nastavi čitati Slavite svaki trenutak. Uživajte u posebnim trenucima u svom stilu