Vrijeme čitanja 3 min 08 ožu 2023

Žena ženi… sestri. Predstavljamo vam limitiranu kolekciju SISTERHOOD by Answear.LAB

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Sestrinstvo je moć! Sestrinstvo je nada! Sestrinstvo je budućnost! Answear.LAB dokazuje da ženska podrška nije mit. Najnovija limitirana SISTERHOOD kolekcija, spaja svijet mode, glazbe i umjetnosti te slavi žensko prijateljstvo i solidarnost na mnogo razina.

Snažne žene ne boje se podržati druge žene. Budući da imamo ogromnu moć, znamo kako ju iskoristiti – tako što djelujemo zajedno. Kombiniramo svoju snagu i talente kako bismo pomogli, podržali i pokrenuli teme važne za sve žene. Kao sestre smo – hodamo držeći se za ruke. Kada je potrebno, potičemo jedna drugu, dijelimo zajednička iskustva, motiviramo se i borimo: za zajedničke i vlastite ciljeve, snove, želje. Vizija sestrinstva predstavljena je kroz limitiranu kolekciju SISTERHOOD iz Answear.LAB-a. Sestrinstvo, odnosno žensko bratstvo, smatra se protutežom rivalstvu koje ženama nameće patrijarhalna kultura. Sestrinstvo je podrška i empatija. Na tim temeljima možete graditi odnose koji proizlaze iz poštovanja prema drugima, ali i prema sebi. Takav odnos ne kategorizira, ne ocjenjuje, ne kritizira. Ne morate biti u krvnom srodstvu da biste se zvale “sestrama” – budite solidarne, brižne i pomažite jedna drugoj.

 

 
 

Kolekcija puna sestrinske snage 

Svatko od nas može nositi ono što želi – bez neugodnih pogleda ili riječi kritike, posebice ne od drugih žena. Mi smo sestre i kroz stil, bez riječi, možemo izraziti tko smo. Zato ćemo u kolekciji SISTERHOOD pronaći mnogo referenci i skrivenih simbola koji se odnose na sestrinstvo. Ružičasta boja – najistaknutija boja kolekcije, simbolizira bezuvjetnu ljubav i razumijevanje koje žene trebaju imati jedna za drugu. Ružičasta je romantična i istovremeno intimna. U psihologiji boja ona je znak nade – daje osjećaj da će sve biti u redu. Ružičasta je i glavna boja dizajnerice, feministice i modne ikone Else Schiaparelli, čiji je rad inspirirao dizajnere Answear.LAB-a. U kolekciji SISTERHOOD energična nijansa upadljive ružičaste nalazi se na kožnim kaputima, satenskim haljinama, suknjama od tila i ženskim odijelima. Prate ju smirujuća traper plava i futuristička srebrna, koja usmjerava na budućnost i sferu naših snova. Svjetlucaju ne samo privlačne aplikacije na trapericama i traper jaknama ili nakit koji nadopunjuje outfit, već i odjeća: srebrne bomber jakne, biciklističke jakne, topovi i suknje.

SISTERHOOD  je moć!

Sestrinstvo utječe na svaki aspekt života, stoga kolekcija SISTERHOOD nadilazi svijet mode i povezuje se s glazbom i umjetnošću. Svako od ovih područja je u međusobnoj interakciji i može biti nositelj važnih slogana i iskra za pokretanje promjena u društvu. Kampanja SISTERHOOD je višedimenzionalna. Naime, povezuje žene koje su angažirane, pune snage i svakodnevno podržavaju jedna drugu. Važna točka kolekcije su majice i trenirke s printanim kolažima Anie Glik – talentirane poljske umjetnice koja je surađivala s najvećim modnim kućama. Ania Glik izradila je seriju od 6 digitalnih kolaža posebno za Answear.LAB sa sloganima koji izražavaju snagu sestrinstva. Simboli sestrinstva, kao što su sklopljene ženske ruke, pojavljuju se ovdje pored slogana „STAND BY YOUR SISTER”, „SISTERHOOD GIVES YOU POWER” or „HELP ONE ANOTHER IS PART OF SISTERHOOD RELIGION”. Neka se ove poruke o snazi ​​sestrinstva prenose daleko i još dugo!

Ostali članci