Ladies First: podrška ženama

Vrijeme čitanja 2 min

Razlika u plaćama s kojom se suočavaju žene diljem Europe i dalje naglašava nejednakost spolova. Povodom nadolazećeg Dana žena, još jednom, simboličnom akcijom Ladies First, želimo skrenuti pozornost na rodni jaz u plaćama i podržati glas žena o važnom pitanju. Nastavi čitati Ladies First: podrška ženama

Wear&Share! Jednim klikom podržite eco-friendly projekt

Vrijeme čitanja 3 min

Ne bacajte – vratite i pomozite okolišu! Krenuli smo s ekološkom online akcijom – Wear&share. Riječ je o projektu koji će omogućiti svima koji žele donirati odjeću i tekstil za recikliranje da to učine bez izlaska iz svog doma. Osim toga, podržat ćete rad Udruge Argonauta i pomoći nam u pošumljavanju Hrvatske.

Nastavi čitati Wear&Share! Jednim klikom podržite eco-friendly projekt

Istražite i pronađite #journeyspiration!

Vrijeme čitanja 2 min

Postoje mjesta koja otkrivaju nešto u nama i mjesta koja otkrivamo sami. Istražite i pronađite #journeyspiration! Pobijedite!

Nastavi čitati Istražite i pronađite #journeyspiration!

Kategorije Living RoomObjavljeno dana

Answear za žene!

Vrijeme čitanja 3 min

ANSWEAR ZA ŽENE nije samo slogan promocije na answear.hr, već je riječ o glasu brenda koji progovara o bitnim temama za žene. Povodom Dana žena, Answear želi skrenuti pozornost na nejednakosti u plaćama s kojima se suočavaju žene diljem Europe. Stoga će, u razdoblju od 1. do 8. ožujka, odabrani ženski i dječji asortiman (uz kod: WOMAN) biti obuhvaćeni većim popustom od muškog.  Nastavi čitati Answear za žene!