Vrijeme čitanja 2 min 10 velj 2023

Uz Answear do životnog putovanja iz snova

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 2 min

Answear se pridružuje 31. finalu Velikog orkestra božićne ljubavi! U potrazi za zdravim užitkom u našem svijetu i u skladu sa sloganom ovogodišnjeg izdanja Velikog orkestra božićne dobrotvorne akcije „Živjeti zdravo u zdravom svijetu“, Answear će nekome omogućiti životno putovanje i uživanje u polarnoj svjetlosti (Aurora Borealis).

Tko sanja Auroru Borealis?

Bez sumnje, riječ je o jednom od najljepših čuda prirode, snu mnogih putnika, ljudi željnih avanture i susreta s fenomenima koje će pamtiti do kraja života. Aurora Borealis budi osjetila i savršen je primjer da snaga i ljepota skrivene u prirodi nadilaze naše ljudsko razumijevanje. Pa tko ne bi želio doživjeti ovaj jedinstveni spektakl i pravu, iskonsku čaroliju, boraveći u staklenom iglu, diveći se plesu svjetlosti  na nebu?!

Ulaskom u 31. finale Velikog orkestra božićne ljubavi pripremili smo nešto istinski posebno! Sudionici aukcije mogli su osvojiti putovanje za dvoje i to na mjesto s kojeg će se moći diviti jednom od najljepših prirodnih fenomena – polarnoj svjetlosti. U sklopu vikend putovanja osigurane su avionske karte kao i boravak u staklenom iglu u finskom Kakslauttanen Arctic Resortu. I također… puni kovčezi zimskih outfita s answear.com.

Pomaganje je lijepo, zadovoljavajuće i čarobno, pogotovo ako nagrada može biti putovanje na jedno od najposebnijih mjesta na svijetu.

Ostali članci