Vrijeme čitanja 2 min 10 velj 2023

Zapakirajte poklon jednim klikom!

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 2 min

Bez kilometarskih roli ukrasnog papira, ljepila, gomile vrećica i ukrasnih vrpci… i još uz uštedu vremena i energije koje sada možete utrošiti na nešto drugo. Volimo vam olakšati život, i zato ćemo za vas zapakirati darove.

Božić, rođendan ili možda neka važna obljetnica koju ne smijete zaboraviti? Toliko je važnih prigoda koje zahtijevaju prikladno slavlje i… prezentaciju. Volimo darivati ​​drage osobe (i jednako rado primamo darove), ali na tom putu možemo naići na nekoliko prepreka od kojih odabir poklona nije najveći problem. Ne znate kako i u što poklon zapakirati? Priskačemo vam u pomoć!

Umjetnost zamatanja poklona

Zamatanje darova je prava umjetnost – jeste li znali da postoje čak i posebne tehnike zamatanja inspirirane origamijem, decoupageom i furoshikijem? I premda mnogi uživaju provoditi sate s ukrasnim papirima, vrpcama i naljepnicama, svjesni smo da za neke to može biti pravi izazov. Iz raznih razloga: nedostatak vremena, umjetničkih sposobnosti ili… ideja. U što i kako zapakirati košulju ili pulover? U čemu pokloniti najdražoj dami nakit ili prijatelju simpatične čarape? Ovako to izgleda!

Kada ostanete bez sjajne ideje, a vremena je sve manje, ne morate se brinuti-  imate nas i našu posebnu uslugu pakiranja POKLON PAKETA. Vašu narudžbu zapakirat ćemo u dizajnersku poklon vrećicu koju smo osmislili, a zatim je dostaviti na adresu koju ste nam dali. Sve ćemo proizvode temeljito provjeriti prije pakiranja – želimo biti sigurni da će stići do primatelja u najinspirativnijem obliku.

Vi birate poklone – mi pakiramo i dostavljamo. Jednostavno, zar ne?

 

 

Ostali članci