Answear send as gift banner
Podijelite inspiraciju - Vi birate poklon, mi ga pakiramo umjesto Vas!
Volite li dijeliti inspiraciju, ali ne volite pakiranje poklona? Mi ćemo to učiniti za Vas!Ne morate imati umjetničke sposobnosti ili nevjerovatnu ideju da biste razveselili i iznenadili voljenu osobu - prepustite to nama. Vašu narudžbu ćemo upakirati u lijepu poklon vrećicu i ukrasni papir, a zatim je dostaviti na adresu koju navedete. Prije pakiranja, svi proizvodi će biti pažljivo pregledani kako bismo bili sigurni da će stići do primatelja u najinspirativnijem izdanju.
Answear share inspirations first image
Answear share inspirations second image
Answear share inspirations third image
Kako koristiti opciju pakiranja poklona?
Je li Vaša narudžba poklon odabranoj osobi? Prije nego dovršite narudžbu u košarici odaberite opciju „Pakiranje na poklon”, a proizvodi koji se tamo nalaze ćemo estetski upakirati u ukrasnu poklon vrećicu. Naravno, proizvodi neće sadržavati vidljive cijene. Također ne morate brinuti o računu koji će biti dostavljen na e-mail adresu koju ste naveli.
Koliko košta pakiranje poklona?
Cijena usluge pakiranja je 4,90 EUR. Ovo je jednokratna naknada koju morate platiti - mi ćemo se pobrinuti za ostalo. 😊 Cijena pakiranja nije uključena u vrijednost narudžbe potrebne za besplatnu dostavu.
Može li se svaki proizvod upakirati?
Da, sve dok njegove dimenzije ne prelaze 625x385x275 mm. U slučaju problematičnih narudžbi, kontaktirat će Vas naš Ured službe za korisnike.
Kada će paket biti isporučen?
Znamo da pokloni ne mogu čekati, stoga ih tretiramo kao prioritet. Pakiranje Vaše narudžbe za poklon neće usporiti proces pripreme i slanja te će Važa narudžba biti jednako brzo obrađena kao i ostale standardne narudžbe u našoj trgovini. Detalje o procijenjenim rokovima isporuke možete pronaći ovdje.
Mogu li poslati poklon direktno primatelju?
Želite li nekoga iznenaditi? Isporučit ćemo poklon u Vaše ime! Sve što trebate napraviti je unijeti adresu primatelja u polje za adresu za dostavu. Također predlažemo da dodate broj telefona primatelja zbog lakše komunikacije s dostavljačem. Važno: obavezno navedite svoju e-mail adresu na koju ćemo poslati račun za narudžbu.
Hoće li se ukrasno pakiranje oštetiti tijekom transporta?
Proizvode upakirane na poklon stavljamo u standardnu kutiju za pošiljku kako bismo bili sigurni da narudžba stigne do primatelja neoštećena.
Mogu li se proizvodi koji su upakirani na paklon vratiti?
Da, u roku od 30 dana od zaprimanja pošiljke. Međutim, ovo se odnosi na same proizvode, a ne na poklon ambalažu. Detaljne informacije o svim načinima povrata možete pronaći ovdje.
Sve pojedinosti o usluzi „Pakiranje poklona” možete pronaći ovdje.