Povrat proizvoda

Želite li vratiti proizvod? Nema problema!

 • Imate pravo vratiti kupljeni proizvod u roku od 30 dana od dana primitka pošiljke (pravo odustajanja od ugovora o kupoprodaji)
 • Rok za povrat novca može biti u rasponu od 5 do 14 dana pod pravilima utvrđenim zakonom, od trenutka kada vraćeni prozvodi budu provjereni u skladištu Prodavača.
 • Povrat novca moguće je izvršiti na dva načina: na broj Vašeg bankovnog računa (IBAN) ili na Vašu kreditnu karticu, ako ste pomoću nje izvršili plaćanje.

NAPOMENA:

 • U slučaju neodgovarajućeg proizvoda, isti je moguće vratit Prodavaču te naručiti odgovarajući proizvod. Kupljene proizvode nije moguće zamijeniti.
 • Za svaki proizvod koji odlučite vratiti potrebno je napraviti poseban nalog za povrat.
 • U slučaju povrata nekoliko proizvoda iz različitih narudžbi, potrebno je zapakirati sve proizvode zajedno u jednu pošiljku.

 

BESPLATAN POVRAT za narudžbe izvršene u Hrvatskoj u vrijednosti većoj od 300 kn, naručene s registriranog korisničkog računa mogu se izvršiti na dva načina:

 

1. MJESTA ZA POVRAT (OEX SHOPOVI)

 1. Ispunite obrazac za povrat i priložite ga paketu koji vraćate.
 2. Povratnu naljepnicu primljenu u narudžbi (za narudžbe veće od 300 kn naručene s registriranog korisničkog računa) pričvrstite na paket (potrebno je maknuti staru naljepnicu) i dostavite ga na jedno od navedenih mjesta za povrat: benzinske postaje Tifon, Tisak, Tobacco Petica vel-pro ili trgovine Boso
 3. Očekujte e-mail s potvrdom o povratu novca. Povrat novca će biti izvršen kada Vaša pošiljka stigne u skladište Prodavača i vraćeni proizvodi budu provjereni.

 

2. DOSTAVNA SLUŽBA OVERSEAS

 1. Prijavite se na Vaš korisnički račun na Answear.hr i idite na poglavlje POVRATI. Tamo ćete pronaći sve proizvode koje možete vratiti preko dostavljača. Ukoliko ne možete tamo pronaći proizvode koje želite vratiti, molimo Vas da upotrijebite druge dostupne oblike povrata.
 2. Odaberite proizvode koje želite vratiti te mjesto i vrijeme dolaska dostavljača. Overseas dostavljač može doći po paket za povrat na navedenu adresu do 3 dana od trenutka narudžbe.
 3. Ispunite i potpišite Obrazac o odustanku od ugovora koji smo priložili uz naručenu pošiljku. Ukoliko ga nemate, preuzmite gotov obrazac >>ovdje<< ili s Vašeg korisničkog računa u online trgovini. Također možete ispuniti i poslati Vaše Odstupanje od ugovora ili bilo koju drugu jednoznačnu izjavu e-poštom na adresu [email protected]
 4. Proizvode i Obrazac za povrat proizvoda stavite u predviđeno pakiranje i dobro zaljepite.
 5. Povratnu naljepnicu primljenu u narudžbi (za narudžbe veće od 300 kn naručene s registriranog korisničkog računa) pričvrstite na paket (potrebno je maknuti staru naljepnicu) te pričekajte dostaljača.
 6. Očekujte e-mail s potvrdom o povratu novca. Povrat novca će biti izvršen kada Vaš paket stigne u skladište Prodavača i vraćeni proizvodi budu provjereni.

 

POVRAT NA VLASTITI TROŠAK za narudžbe izvršene u Hrvatskoj u vrijednosti ispod 300 kn:

(dostupno svima)

 1. Ispunite obrazac za povrat proizvoda (primili ste ga zajedno s naručenom pošiljkom,  možete ga  preuzeti i ovdje >>).  Možete također ispuniti obrazac Odstupanja od ugovora i poslati elektroničkim putem na adresu [email protected]
 2. Zapakirajte  proizvod koji želite vratiti (bit ćemo zahvalni ako se nalazi u orginalnom pakiranju proizvođača) i umetnite Obrazac za povrat proizvoda /odstupanja od ugovora te orginal ili kopiju računa.
 3. Pošaljite pošiljku na adresu:

Answear. hr
Zastavnice 38A
10251 Hrvatski Leskovac

s napomenom „ANSWEAR.COM - POVRAT” 

 

MOLIMO ZAPAMTITE:

 • Vraćate proizvod o svom trošku. Svaki logistički partner ima svoju individualnu tarifu troška dostave. Ovaj trošak je nepovratan.
 • Zbog sigurnosti pošiljke i brzine njezine isporuke, preporučujemo da proizvode pošaljete natrag putem dostavljača.
 • U slučaju povrata pošiljke putem Hrvatske pošte, molimo Vas da odaberete opciju Paket24. NAPOMENA: S obzirom da je poštanski ured u Hrvatskom Leskovcu trenutno zatvoren, pošiljka će prvo biti preusmjeren u poštanski ured na Brezovičkoj cesti 100, 10257, Brezovica. Molimo Vas da bez obzira na to, pošiljku adresirate na Zastavnice 38A, 10251 Hrvatski Leskovac.

 

Datoteke za preuzimanje:
OBRAZAC ZA POVRAT  PROIZVODA