Povrat proizvoda

Želite li vratiti proizvod? Nema problema!

 • Imate pravo vratiti kupljeni proizvod u roku od 30 dana od dana primitka pošiljke (pravo odustajanja od ugovora o kupoprodaji)
 • Rok za povrat novca može biti u rasponu od 5 do 14 dana pod pravilima utvrđenim zakonom, od trenutka kada vraćeni prozvodi budu provjereni u našem skladištu u Poljskoj.
 • Ako ste narudžbu platili gotovinom prilikom isporuke i dostavili ste nam broj Vašeg bankovnog računa, povrat će se izvršiti na navedeni broj računa. Ako niste naveli  broj Vašeg  bankovnog računa, povrat novca izvršit će se u obliku u kojem ste Vi izvršili uplatu.

 

DOSTAVNA SLUŽBA OVERSEAS

(opcija dostupna za narudžbe izvršene u Hrvatskoj u vrijednosti većoj od 300 kn, naručene sa registriranog korisničkog računa)

 1. Prijavite se na Vaš korisnički račun na Answear.hr i idite na poglavlje POVRATI. Tamo ćete pronaći sve proizvode koje možete vratiti preko dostavljača. Ukoliko ne možete tamo pronaći proizvode  koje želite vratiti, molimo Vas da upotrijebite druge dostupne oblike povrata.
 2. Odaberite proizvode koje želite vratiti te mjesto i vrijeme dolaska dostavljača.
 3. Ispunite i potpišite Obrazac o odustanku od ugovora koji smo priložili uz naručenu pošiljku. Ukoliko ga nemate, preuzmite gotov obrazac >>ovdje<< ili sa Vašeg korisničkog računa u trgovini. Također možete ispuniti i poslati Vaše Odstupanje od ugovora ili bilo koju drugu jednoznačnu izjavu e-poštom na adresu [email protected]
 4. Proizvode i Obrazac za povrat proizvoda stavite u predviđeno pakiranje i dobro zaljepite.
 5. Dostavljač će stići s naljepnicom za povrat (RV) na navedenu adresu. Predajte mu pošiljku.
 6. Očekujte e-mail s potvrdom o povratu novca. Povrat novca će biti izvršen kada Vaš paket stigne u naše skladište u Poljskoj i vraćeni proizvodi budu provjereni.

 

NA VLASTITI TROŠAK:

(dostupno svima)

 1. Ispunite obrazac za povrat proizvoda (primili ste ga zajedno s naručenom pošiljkom,  možete ga  preuzeti i  odavde >>).  Možete također i  ispuniti obrazac Odstupanja od ugovora i poslati elektroničkim putem na adresu [email protected]
 2. Zapakirajte  proizvod koji želite vratiti (bit ćemo zahvalni ako se nalazi u orginalnom pakiranju proizvođača) i umetnite Obrazac za povrat proizvoda /odstupanja od ugovora  te orginal ili kopiju računa.
 3. Pošaljite pošiljku  na adresu:

Answear. hr
Zastavnice 38A
10251 Hrvatski Leskovac

s napomenom "ANSWEAR.COM - POVRAT"

 

MOLIMO ZAPAMTITE:

 • Vraćate proizvod  o svom trošku. Ovaj trošak je nepovratan.
 • Molimo da nam ne šaljete  pošiljke koje ste platili dostavljaču  "po isporuci" - nemamo tehničkih mogućnosti primanja takvih  pošiljaka.
 • Zbog sigurnosti pošiljke i brzine njezine isporuke, preporučujemo da proizvode pošaljete natrag putem dostavljača ili koristeći poštansku opciju "Potvrda o slanju pošiljke" / "Preporučena pošiljka".

 

Datoteke za preuzimanje:
OBRAZAC
ZA POVRAT  PROIZVODA