Vrijeme čitanja 3 min 10 velj 2023

Answear x Marciano by Guess – prepustite se inspiraciji

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Sredinom prosinca dogodila se čarolija! U nastavku zavirite iza kulisa jedinstvenog događaja kojega su kreirali Answear i Marciano by Guess.

Marciano by Guess godinama je riznica inspiracije za ljubitelje senzualnih, elegantnih prijedloga. Nadzire ga suosnivač brenda Guess – Paul Marciano, pod čijim uzvišenim okom nastaju fenomenalne odjeće i dodaci. Najnovija kolekcija brenda uklapa se u ormare mladih žena koje vole trendove, a istovremeno im je stalo do individualnog, originalnog stila. Intenzivne boje, upečatljivi printevi, hrabri krojevi i zadivljujući dodaci – najvažniji su aduti kolekcije. Sada imate priliku bolje upoznati brend kroz ekskluzivan događaj na koji su bilipozvani najpoznatiji poljski influenceri.

Kraljevski doček

Događaj Answear x Marciano by Guess održao se u srcu Krakova, u palači Bonerowski. Snijeg i zimsko vrijeme nisu poremetili slavljeničko raspoloženje i toplu, inspirativnu atmosferu. U interijerima povijesne palače stvorili smo jedinstveni ugođaj usklađen s vizijom brenda, koji je već na samom ulazu očarao sudionike. Posebne goste dočekali smo s pjenušcem a djevojke su tijekom druženja mogle potpuno upoznati viziju i nevjerojatan svijet kolekcije koja nosi potpis Marciano by Guess.

 

Jedinstveni stilovi

Posebnost večeri je bio osobni odabir outfita svakog sudionika događanja. Svatko je mogao odabrati koji će outfit ponijeti sa sobom. Šljokice, ekspresivnost – u kreacijama brenda svaka bi se žena mogla osjećati samouvjereno i posebno! Odjeća i dodaci bili su sveprisutni  element događanja – izloženi na vješalicama i naprozirnim policama kako bi im se mogli diviti poput najboljih eksponata u galeriji.

 

•           •          •

Vizualne i olfaktorne atrakcije nadopunjavao je zvuk saksofona a uz ugodne razgovore i slasne delicije, sudionici su dobili i dodatne informacije kao i vijesti o budućim koracima brenda.

Ostali članci