Vrijeme čitanja 2 min 10 velj 2023

Veliki korak u povijesti premium streetweara! Answear, Sneakerstudio i PRM kreću na uzbudljivo putovanje

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 2 min

Spajamo svoje moći, snage i godine iskustva s dva jedinstvena brenda! Sneakerstudio, jedan od vodećih brendova u prodaji tenisica i streetweara u Srednjoj i Istočnoj Europi, i novonastali brend premium streetweara – PRM, postat će dio našeg lifestyle svijeta.

Svoje vizije stvaranja maksimalno ugodnog prostora nadopunjujemo idejom o stvaranju beskompromisnog stila naših kupaca. Svoje potencijale i strasti koristimo u pronalaženju i ponudi najpoželjnijeg životnog stila, globalnih brendova. Naša ponuda odlazi na novu razinu! Answear.com portfelj će upotpuniti igrači koji znaju sve o tenisicama i streetwearu: Sneakerstudio i PRM.

„Volimo brendove koji se prvenstveno ističu jedinstvenom ponudom vrhunskih tenisica i streetweara. Ovim spajanjem proširit ćemo naše tržište. Sada imamo priliku doprijeti do novih skupina kupaca, s namjenskim linijama proizvoda, uključujući generaciju Z ili kupce zainteresirane za vrhunske i luksuzne proizvode.” – rekao je Krzysztof Bajołek, izvršni direktor Answear.com.

Sneakerstudio – sve što volite kod tenisica

Volite li tenisice, dobar dizajn i vodeći streetwear? Svidjet će vam se Sneakerstudio! Brend lifestyle tenisica popularan je već nekoliko godina, posebice ga cijene mlađe generacije koje žele kreirati svoj individualan, beskompromisan stil. Nudi proizvode popularnih brendova adidas, New Balance, Carhartt i Veja. Sneakerstudio nije poznat samo u Poljskoj, online prodaje proizvode diljem Europe. Brend je rođen 2015. godine u krakovskoj četvrti Kazimierz, gdje se nalazi dobro poznata trgovina, u ulici Starowiślna 55, koja je već postala kultno odredište za ljubitelje tenisica, umjetnike i ljubitelje urbane kulture.

 
 
 
 

PRM – vrhunska ponuda streetweara

Jedinstvene suradnje, limitirane kolekcije, najpoželjnije tenisice… To je bit PRM-a, relativno mladog koncepta, koji povezuje svijet ulične mode s jedinstvenim dizajnerima iz cijelog svijeta. Ovdje ćete pronaći luksuzne i već kultne brendove ulične odjeće: Y-3, A.P.C., Marni, A-Cold-Wall, MISBHV ili Rick Owens. Ponudu PRM-a možete istražiti online ili u autentičnoj trgovini koja se nalazi u samom centru Varšave, u ulici Świętokrzyska 16, koju posjećuju ikone stila, popularni influenceri i istinski obožavatelji streetweara.

 

 

Ostali članci