Vrijeme čitanja 2 min 11 svi 2023

Istražite i pronađite #journeyspiration!

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 2 min

Postoje mjesta koja otkrivaju nešto u nama i mjesta koja otkrivamo sami. Istražite i pronađite #journeyspiration! Pobijedite!

Proljeće je u punom jeku! Više slobodnog vremena i savršeno vrijeme, pogoduju izletima, kako na bliža tako i na dalja odredišta. No, za početak, usredotočimo se na vašu neposrednu okolinu. Uostalom, tko kaže da morate ići na kraj svijeta da biste pronašli nešto zanimljivo?

Možda vas baš to nešto posebno čeka iza ugla najdražeg puta kojim idete na posao?! Želimo se oduševiti neotkrivenim mjestima i posebnostima vašeg kraja. Tražimo insajderske, fotogenične, lokalne destinacije s vašeg putovanja, koje osvajaju svojom atmosferom, ponekim detaljem, možda bojama… Znate li takva mjesta? Postoji li nešto kod njih što vas privlači? Pokažite nam ih!

Kako sudjelovati u natječaju?

Tražimo mjesta koja postaju životna inspiracija. Fotografije trenutaka koji izazivaju emocije. Slike koje mogu postati početak uzbudljivih priča. Neočita mjesta su posvuda. Ne morate ići na drugi kraj svijeta – samo pogledajte oko sebe, putujte lokalno, možda otkrijete nešto novo na svojoj dnevnoj ruti. Dopustite sebi da uronite u #journeyspiration raspoloženje!

  1.  Objavite fotografiju/post na Instagramu.
  2.  Označite @answear.hr na fotografiji i u opisu.
  3.  Označite #journeyspiration_hr
  4.  Zapratite naš profil @answear_hr

Vaše fotografije čekamo do 31. srpnja 2023.

 

 

Ostali članci