Vrijeme čitanja 3 min 10 velj 2023

In women we trust – o snazi povjerenja

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Snažna žena voli i oprašta, ide naprijed i otpušta, počinje ispočetka i nikada ne odustaje… bez obzira na sve što je prošla u životu. Vjeruje i njoj drugi mogu vjerovati.

Sve je u povjerenju

Povodom lansiranja nove Answear.LAB kolekcije „In women we trust“, popričajmo o povjerenju – važnom dijelu svake uspješne, sretne i zadovoljne veze, kako poslovne tako i privatne. Povjerenje je neophodno poput kisika, prijeko  potrebno za održavanje iskre u odnosu. Bez povjerenja, svaki odnos se polako gasi, sve dok na kraju ne ostane samo pepeo razočarenja, tuge i međusobne ljutnje.

Uz povjerenje dolazi i hrabrost. Važno je imati hrabrost i izravno reći što nam je na srcu. Treba imati hrabrosti pružiti pomirbenu ruku ljudima koji su vas uvrijedili, povrijedili ili razočarali. Ne zaboravite  i empatiju, uz pomoć koje možete cijeniti druge ljude, pokazati im poštovanje i uvažavanje, i na kraju, biti netko tko će im popraviti raspoloženje.

Može li vam se vjerovati?

Povjerenje dajemo osobi kojoj vjerujemo i na koju možemo računati, zato budi žena kojoj druge žene mogu vjerovati! Iskrena, hrabra, puna nade, cijenjena i voljena, ponosna na svoj život i ona koja se može nazvati uspješnom ženom. Iza žena poput tebe stoji pleme odanih žena. Žene koje ne mrze, nisu ljubomorne i žene koje ne zabijaju nož u leđa. Zajedno, povezane jednom od najvrjednijih poveznica – vezom povjerenja i podrške – možete postići mnogo!

 

Kolekcija puna povjerenja

“In women we trust” naziv je najnovije Answear.LAB kolekcije ispunjene snagom povjerenja, empatije i međusobne podrške. Crno-bijeli print u kontrastu je s energičnim nijansama crvene i narančaste. Nekonvencionalne kombinacije i slojevitost pomoći će vam da u novu godinuuđete s novom energijom i započnete novo poglavlje svog života u kojemu je povjerenje na prvom mjestu.  

Ostali članci