Vrijeme čitanja 3 min 20 lip 2023

BE SHERO by Answear.LAB. Postani heroina vlastite priče.

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

U vremenima punim izazova, trebamo heroine poput vas – poruka je brenda Answear.LAB i limitirane kolekcije BE SHERO. Kolekcija uključuje dizajn kao rezultat suradnje s umjetnicom-ilustratoricom Magdalenom Pankiewicz, a u istoj ne manjka ni elemenata inspiriranih ženskim heroinama koje smo upoznali kroz povijest.

Tko je SHERO?

Kamera, akcija! SHEROji – u svim oblicima i veličinama – zauzimaju središnje mjesto. Njihova snaga ogleda se u njihovom karakteru, vještinama, talentima. Iako im je život ispisao različite scenarije, a neočekivani trenuci događaju se često, kao u dobrom akcijskom filmu, one su smirene, pokušavaju ostati svoje, stremiti vlastitom cilju te na tom putu savladati prepreke.

“Svaka Answear.LAB kolekcija priča je o ženama. Kroz modu se bavimo važnim temama, inspiriramo i motiviramo. Ovoga puta jasno i glasno potičemo žene da uzmu stvari u svoje ruke i vjeruju u vlastitu moć. Kolekcija BE SHERO pohvala je neovisnosti, življenju života po vlastitim uvjetima, ženskoj snazi kojom možemo mijenjati svijet i djelovati, a da pritom ostanemo ono što jesmo.” – kaže Aga Wojnicka, posebna koordinatorica projekta u ANSWEAR.com.

Kolekcija sa snažnom porukom

SHERO je zvijezda svog života, heroina koja ne sjedi prekriženih ruku i ne sažalijeva samu sebe. Ne dopušta da se ljudi loše ponašaju prema njoj. Ne dopušta da joj drugi diktiraju ili sude. Ako padne – ustaje još jača. Ona kontrolira svoj život i može postići sve o čemu sanja. I ti možeš biti poput nje.

 

BE HERO! Budite autentični, ne shvaćajte se preozbiljno i nikada ne zaboravite svoje korijene – poručuje Answear.LAB. Kolekcija BE SHERO posvećena je individualkama, vjernima svojim vrijednostima i stilu. Autorice kolekcije inspiraciju su potražile među ženama kojima su snaga, karaktera i volja, omogućili da uvijek budu ono što jesu. Rosa Parks, Coco Chanel, Georgia O’Keefe, Simone de Beauvoir, posvetile su svoje živote misiji da svijet učine ljepšim mjestom. Bile su uporne vizionarke s originalnim stilom i uvjerenjima. Zato su prave SHERO-ice i uzori generacijama žena koje dolaze.

 

SHERO kao zajednica

U kolekciji BE SHERO ne nedostaju karakteristke suvremenih heroina. Brend je pozvao na suradnju Magdalenu Pankiewicz – ilustratoricu koja savršeno osjeća snagu žene. Njezini su radovi ilustrirali novinske članke i publikacije knjiga o ženskim pitanjima, a sada se pojavljuju na majicama BE SHERO kolekcije i to u obliku 5 šarenih grafika koje odišu snagom.

“U mojim ilustracijama uvijek je najvažnija žena, njezin svijet i cijeli raspon njezinih emocija. Zato je inspiracija za ilustracije za Answear.LAB došla od buntovnice modernog doba – buntovne, samouvjerene, koja zna što želi i očekuje od života. Htjela sam ovom serijom motivirati mladu generaciju djevojaka da djeluju, da sebe stave na prvo mjesto te da osjete da sve zajedno činimo jednu zajednicu Rebel Girls.” – kaže Magdalena Pankiewicz.

 

Ostali članci