Vrijeme čitanja 3 min 16 svi 2023

Fight for Yourself – kolekcija za moderne ratnice

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Sanjajte, djelujte i borite se – za sebe i za svoju budućnost. Okupana nijansama srebrne i crvene, najnovija kolekcija Answear.LAB himna je moderne žene ratnice.

Veliki snovi ne moraju ležati u dalekom, naizgled nedostupnom carstvu. Što želiš? Čemu težiš? Samo naprijed! Ako ste dovoljno odlučni, samouvjereni i prepuni samopouzdanja, ništa vas neće zaustaviti. Na putu će vjerojatno biti uspona i padova. To je u redu. Nastavite se boriti za svoje ciljeve i ne dopustite drugima da vas degradiraju ili smanje vaš entuzijazam.

San za koji se ne morate boriti nije san – to je drijemež. Jedan mijenja vaše poslijepodne. Drugi mijenja vaš svijet. Nastavite se boriti.

Snažna žena prema brendu Answear.LAB

Fight for Yourself, najnovija kolekcija Answear.LAB-a, priča je o snazi, volji za borbom, odlučnosti i ustrajnosti. Iako se u kolekciji pojavljuju borbeni crveni, a jedan od rekvizita u kampanji su i boksačke rukavice europskog prvaka Sashe Sidorenka, cijela priča poprima metaforički prizvuk. Snaga je u tebi! Koliko u mišićima, toliko i u karakteru ili u duši. Hrabrost i snaga, mentalna kao i fizička, ne isključuje ranjivost. Niti isključuje trenutke slabosti – ne sumnjajte u svoju snagu samo zato što postoji mala pukotina ili ogrebotina na vašem oklopu. Skupite svu snagu i vjerujte da unatoč nepouzdanim ljudima, nepovoljnim okolnostima i vremenima- možete uspjeti.

Fight for Yourself by Answear.LAB

Srednjovjekovni oklopi stvar su daleke prošlosti, danas se simbolika hrabrosti i snage može prikazati odjećom na drugačiji način. Intenzivne, energične crvene boje, blejzeri s naglašenim linijama ramena, srebrne mrežaste tunike koje podsjećaju na viteške tunike i srebrni lančići kao nakit – samo su neki od elemenata kolekcije Fight for Yourself. Živahno raspoloženje ovdje je postignuto kontrastima boja, upečatljivim draperijama i izražajnim dodacima kako bi se stvorila silueta moderne ratnice.

 

 

 

 

Ostali članci