Vrijeme čitanja 3 min 10 lis 2023

No Shame. Pokažite svijetu svoju jedinstvenu ljepotu

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Izgled ne bi trebao određivati našu vrijednost. Međutim, živimo u svijetu u kojem perfekcionizam gura prirodnost u drugi plan. Pronalaženje ključa samoprihvaćanja težak je zadatak, osobito kada se suočavamo s kritikama onih kojima smo okruženi. Answear.LAB nas, limitiranom kolekcijom No Shame, uvjerava da je tijelo svake žene lijepo i da zaslužuje poštovanje.

Bez obzira na to kako izgledamo, koliko imamo godina ili kakve životne odluke donosimo, jedinstveni smo – uvjereni su u brendu Answear.LAB. To je uvjerenje, kao iznimna ideja, prikazano u novoj limitiranoj kolekciji No Shame. Odjevne kombinacije bazirane su na različitim materijalima, usklađenim s trendovima sezone jesen-zima.

Ipak, središnju ulogu imaju koža i čipka. Kolekciju čine kožnati dugi kaputi, elegantni prsluci, odijela i cipele. Čipka se, pak, pronalazi u haljinama, košuljama i suknjama. Oba materijala kolekciji dodaju teksturalnu raznolikost i tako joj daju prepoznatljiv karakter. Tu raznolikost savršeno naglašava crna, kao vodeća nijansa u No Shame kolekciji. Paletu boja nadopunjuju siva, bijela, krem i upečatljiva boja fuksije.

 

No Shame: kolekcija za sve žene

Kolekciju No Shame prati atmosferično snimanje kojemu su produkt crno-bijele fotografije pune emocija. U njemu su sudjelovale izuzetne manekenke. Među njima je bila i Lidia Popiel, fotografkinja s brojnim uspjesima, koja neprestano dokazuje da ljepota ne poznaje dobnu granicu. Ispred objektiva je stala i Magdalena Zalejska, poznatija kao Apolonka. Poljska manekenka jedna je od prvih u industriji koja je odustala od pokušaja usklađivanja s trendom „size zero”, čime je pokazala da žene s većim konfekcijskim brojem mogu osvojiti svijet mode.
 
 

 

„Često se sramimo svog tijela, umjesto da mu dajemo poštovanje i ljubav. Pri stvaranju limitirane kolekcije No Shame mislili smo na sve žene koje se bore s nedostatkom samoprihvaćanja, ali i sa sramom od strane okoline. Vjerujemo da ćemo glasnim govorenjem o fenomenu srama uspjeti uvjeriti žene da prihvate svoj izgled, izgrade samopouzdanje i da ne osuđuju druge.“, objašnjava Agnieszka Pruchnik, direktorica brenda Answear.LAB.

 

Modom protiv sramote

Answear.LAB stvara odjeću na temelju ideje i uvjerenja. Limitirana kolekcija No Shame posvećena je problemu srama s kojim se žene susreću u različitim životnim situacijama. Brend tvrdi da žene zaslužuju poštovanje i da se ne trebaju sramiti onoga što jesu, kako izgledaju ili koga vole.

Ove se ideja savršeno odražava u kolekciji majica nastalih u suradnji s Carolinom Altavilla, argentinskom ilustratoricom koja živi u Milanu. Predimenzionirane majice s crtežima koji se referiraju na ideju No Shame kolekcije, upotpunit će casual lookove. Majicu kratkih rukava jednostavno kombinirajte s parom omiljenih traperica i kožnatom jaknom.

Ostali članci