Vrijeme čitanja 3 min 20 lis 2023

Snaga žene otkriva se u novoj kolekciji Answear.LAB

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Žene su superjunakinje u svakodnevnom životu i ratnice kojima ništa nije nemoguće. Otkrijte svoju žensku snagu u najnovijoj kolekciji The Power of Woman iz Answear.LAB-a u kojoj modni izazovi postaju uputstvo za izgradnju samopouzdanja i jedinstvenog stila.

Odlučna, svjesna vlastite moći i samouvjerena – to je Answear.LAB žena. Ona je pravi arhitekt života, hrabro kreira vlastitu stvarnost. Ona neumoljivo slijedi svoj cilj, bez obzira na to, nosi li savršeno skrojeno odijelo, ili haljinu sa šljokicama. Njeguje svog unutarnjeg superheroja, jer zna da je ženska snaga njezin najveći atribut.

Otkrijte The Power of Woman kroz novu kolekciju brenda Answear.LAB. Brend je oduvijek težio istraživanju ženske biti izvan mode, a njegovi najnoviji stilovi izraz su te strasti. Answear.LAB ne samo da ističe ljepotu svake žene, već i slavi njezinu snagu. Razbija predrasude, uvjerava da je ženstvenost kombinacija osjećajnosti, snage karizme, nevjerojatnog samopouzdanja i sposobnosti svladavanja prepreka.

“Svaka žena ima supermoć u sebi. Iako smo svi doživjeli različita iskustva, imamo različite ciljeve i želje, spaja nas ogromna snaga i hrabrost kojom idemo kroz život. Answear.LAB svojim kolekcijama, želi svim ženama dati podršku u izgradnji samopouzdanja. Zato smo se u kolekciji The Power of Woman fokusirali na moćno odijevanje u bezvremenskom dizajnu.”, rekla je Agnieszka Pruchnik, direktorica brenda Answear.LAB.

Snaga žene s potpisom brenda Answear.LAB

Kolekcija The Power of Woman spoj je klasične mode s aktualnim trendovima. Ženstvena je, hrabra i inspirativna. U novoj kolekciji pronaći ćete klasičnu crnu satensku haljinu s perjem, ali i tamnoplavoodijelo, kao i kombinezon sa „zvjezdanim“ metallic potpisom. Kombiniraju se različite teksture, tkanine i elementi kako ženske tako i muške odjeće. Boje igraju značajnu ulogu. Crna, kraljevsko plava, azurna ili boja lavande, metafore su za unutarnju snagu žene. Jake boje ublažene su bež bojom i nijansama sive.

 

Ženska snaga, osim hrabrosti, za brend znači i još neviđene kombinacije. Šljokice su u duetu s pletivom, odjevni komadi s dodatkom perja i/ili krzna, svjetlucavi, oversized, ali i uži modeli čine koherentnu modnu cjelinu ove kolekcije.

Upečatljivi komadi i krojevi – lakirane suknje i kobaltni kaput savršeno se slažu sa svjetloljubičastom haljinom i transparentnim topovima. Istaknuti akcenti poput kopči i ukrasnih remena, pojavljuju se kako u modnim dodacima tako i na obući. Na odjeći su kao dodatak transparentnim bluzama i kožnatim jaknama. Answear.LAB uvjerava da će u svakom od ovih odjevnih komada, žena osjetiti svoju unutarnju snagu. 

Ostali članci