Vrijeme čitanja 4 min 26 lis 2023

Otkrijte unutarnju snagu uz kolekciju The Power of Woman

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 4 min

Moda je jedan od alata za izgradnju samopouzdanja. Uz dobro osmišljene stilove koji odgovaraju našoj osobnosti, ne samo da se možemo osjećati sjajno, već možemo i otkriti svoju unutarnju žensku snagu. Želite li uvijek izgledati lijepo i samouvjereno? Odaberite stilove iz kolekcije The Power of Woman by Answear.LAB. U nastavku predstavljamo nekoliko modernih lookova.

Žene su svakodnevni superheroji i ratnice kojima ništa nije nemoguće. Bez obzira na to nose li savršeno skrojeno odijelo ili šljokičastu haljinu, neumorne su u dostizanju svojih ciljeva. Njeguju svoju unutarnju snagu jer znaju da je to njihov najveći atribut.

Kolekcijom The Power of Woman Answear.LAB ističe ljepotu svake žene i slavi njezinu snagu, naglašavajući da su osjećajnost, karizma, vlastito povjerenje i sposobnost svladavanja prepreka, odraz njihove ženstvenosti. Bogata paleta proizvoda omogućuje kreiranje jedinstvenog izgleda za svako doba dana, ali i za različite izazove. Ti odlučuješ kakva ćeš žena biti.

 

Večer za romantiku

Spremate se za izlazak s prijateljima? Ili možda tražite savršen izgled za noćni spoj? Bez obzira na priliku, izgledat ćete sjajno u dugoj šljokičastoj haljini. Ima trendi nabore, upečatljiv prorez i klasični okrugli dekolte. Kombinirajte ju sa svojim omiljenim udobnim štiklama i elegantnim nakitom kako biste se istaknuli u gomili.

Za ljubiteljice jednostavnih krojeva preporučujemo haljinu od tankog, rastezljivog pletiva s tričetvrt rukavima i naglašenim dekolteom. Elastični pojas istaknut će vaš struk i naglasiti figuru. Prorez će cijeli izgled učiniti laganim i ženstvenim.

 

Ako niste ljubiteljica haljina, odlučite se za jednostavne crne hlače sa šljokicama. Uskladite ih s odgovarajućom bluzom na remenčiće, blejzerom i klasičnim crnim stiletto štiklama. U ljubičastom oversized sakou s klasičnim reverima i jastučićima na ramenima također ćete zabljesnuti. Kombinirajte ga uz široke hlače visokog struka u istoj boji. Za posebne prigode ispod sakoa odjenite elegantnu košulju i upotpunite look ženstvenom kravatom.

Ljubiteljica svakodnevne mode

“Moda je deklaracija vaše vlastite slobode”, rekla je Anna Dello Russo, talijanska modna novinarka i glavna urednica japanskog Voguea. Svakodnevni styling omogućuje vam da izrazite svoju osobnost i jedinstven stil. Za takve modne entuzijaste svakodnevnog života, Answear.LAB predlaže stilove koji postavljaju trendove.


Hlače od glatkog i rastezljivog materijala siguran su odabir za hladnije dane. Pripijene nogavice i povišeni struk naglašavaju prirodnu liniju tijela. U kombinaciji s mekim pletenim džemperom i kožnom jaknom čine savršenu jesensku kombinaciju.

 

Neizostavan element svake jesenske garderobe je kaput. Savršen je i za ležernu svakodnevnu kombinaciju ali i kao dodatak večernjoj toaleti. Kaput iz kolekcije The Power of Woman upravo je takav model. Izrađen od glatke tkanine i 70 posto vune, ima visoka svojstva termoregulacije. Dakle, grije vas kada je hladno i hladi vas kada temperatura naglo poraste. Izvrsno će izgledati uz dolčevitu, deblji džemper ili klasičnu košulju s ovratnikom.

Hrabra buntovnica iz kolekcije The Power of Woman

Koža nikad ne izlazi iz mode. Riječ je o vječnom materijalu koji se savršeno kombinira s različitim tkaninama, teksturama i krojevima. Nadopunjuje elegantnu odjeću i odvažan svakodnevni look. Pristaje svakoj ženi koja kroz modu izražava svoje samopouzdanje i životnu odlučnost.

 

 

Kako stvoriti buntovnički look s kolekcijom The Power of Woman? Možete odabrati haljinu od imitacije kože s remenom oko struka i kombinirati ju uz ovosezonske trendi čizme s platformom. Midi plisirana lepršava suknja imat će jednako zanimljiv učinak. Kombinirajte ju s debelom majicom ili džemperom i rock and roll čizmama.

Ostali članci