Vrijeme čitanja 3 min 23 pro 2023

Odjevna kombinacija za doček Nove 2024. : Kako se odjenuti za najvažniju noć u godini?

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Glamurozna haljina, elegantno odijelo ili možda svjetlucava šljokičasta kombinacija suknje i bluze? Kako god odabrali provesti novogodišnju noć, pobrinite se da ste odjenuli outfit u kojemu se osjećate nevjerojatno, ali i ugodno. Odaberite outfite za doček Nove 2024. prema svjetskim trendovima uz Answear.LAB.

Styling za doček Nove 2024. nije samo blještavilo šljokica, metalik materijala i kamenčića. Prigušene boje, power dressing (s naglaskom na odijelima), jednostavne i elegantne haljine s perjem (u stilu “Great Gatsbyja”) vrlo su traženi komadi ove sezone. Osim toga, udobnost i nonšalantnost igraju veliku ulogu u novogodišnjim lookovima.

Doček Nove 2024. godine u glamuroznom izdanju

Idete li na novogodišnji bal iIi ćete se možda zabavljati s prijateljima na intimnijem, ali jednako elegantnom mjestu?! Bez obzira gdje provodite novogodišnju noć, imate se priliku predstaviti u nešto drugačijem izdanju nego inače.

Svečani novogodišnji look može se postići uz večernju haljinu. Haljina ukrašena šljokicama, kristalima i svjetlucavim dodacima privući će pažnju. Posebno će dojmljiv biti model koji naglašava figuru s lažnim dekolteom. Zbog toga ćete se osjećati posebno.

Ljubiteljicama klasične elegancije preporučujemo glamuroznu maxi haljinu iz Answear LAB kolekcije. Ovaj model posebnim čine dugi rukavi ukrašeni resicama, povišenim ovratnikom i prorezom sa strane. Nježan i na dodir ugodan materijal osigurat će vam udobnost u novogodišnjoj noći.

Dočekajte Novu godinu u maloj crnoj haljini

Doček Nove 2024. najbolja je prilika u godini da zablistate od glave do pete. Slip haljina s tankim naramenicama i klasičnim dekolteom s v-izrezom savršen je spoj. Prilikom odabira slip haljine, ako je ona bogata šljokicama, ograničite se u izboru dodataka. U tom se slučaju odlučite za nenametljivu crnu torbicu i klasične štikle kako ne biste zasjenili cijeli look (ili pretjerali). 

Ne brinite ako šljokice nisu vaš prvi izbor. Izgledat ćete jednako lijepo u manje ukrašenoj haljini. Primjer takve kreacije je model iz kolekcije Answear.LAB izrađen od tkanine satenskog tkanja. Pripijeni kroj i ovosezonski moderni rukavi od crnog prozirnog materijala dat će osebujnost stylingu.

Odijelo za posebne prilike

Doček Nove 2024. nije samo prilika da nosite jedinstvenu haljinu. Ove sezone odlučite se za power dressing, trend koji žensku neovisnost i snagu manifestira kroz sakoe na dvostruko kopčanje i komplete odijela s definiranim ramenima.
Power dressing = elegancija. Odaberite jednobojno vuneno odijelo s ukrasnim zlatnim gumbima. Kratka jakna i lepršave nogavice vizualno će izdužiti i stanjiti vašu figuru.

Više volite izgled spremniji za zabavu? Nosite odijelo sa šljokicama. Dulji sako s vezanjem oko struka savršen je za gotovo svaki oblik tijela. Široke hlače od svjetlucavog brokata dodaju dašak lagodnosti cijelom izgledu.

 

Imajte na umu da svaki set možete kombinirati. Želite li kreirati power dressing look, a ostati ženstvene i senzualne, odlučite se za široki sako i kombinirajte ga s pripijenim komadima. Naglasite svoju figuru mini suknjom od brokata ili pripijenim korzetom. To je savršena opcija za party outfit.

Ostali članci