Vrijeme čitanja 4 min 19 pro 2023

Slavite svaki trenutak. Uživajte u posebnim trenucima u svom stilu

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 4 min

Answear.LAB predstavlja Celebrate Everything, novu kolekciju savršenu za svaku priliku. Inspirirana je ženom koja se želi osjećati lijepo i jedinstveno u bilo kojem stajlingu koji odabere za sebe. “Prema savjetu Coco Chanel: Uvijek izgledajte kao da ćete upoznati ljubav svog života ili svog najgoreg neprijatelja.”, naglasila je Agnieszka Pruchnik, direktorica brenda Answear.LAB.

Svjetski trendovi u kolekciji Celebrate Everything

Kolekcija Celebrate Everything nastala je iz uvjerenja da posebne prigode možemo proslaviti u vlastitom stilu. Uostalom, svaka se žena može odjenuti nadahnuto i lijepo, bez obzira na prigodu. Slavite život, svaki trenutak i njegujte odnose s najbližima.

Kolekcija Celebrate Everything sadrži odjevne komade predviđene za večernje odjevne kombinacije. Svi su inspirirani trendovima ove modne sezone. Upravo jedan takav trend je power dressing, koji je u svijet mode uveo Yves Saint Laurent. Dizajner je želio da se žene u odjeći osjećaju jednako ugodno kao i muškarci.

 

Power dressing također naglašava da je samopouzdanje ključni element stila. Zato odijela – modeli spuštenih ramena ili šljokičasti kompleti s naglašenim strukom – igraju važnu ulogu u večernjim prijedlozima Answear.LAB-a. Osim toga, vidljiva inspiracija je trend crno na crno, statement nakit, ne tako klasičan i stilovi iz devedesetih.

 

Fenomenalni stilovi za svaku važnu priliku


Odjenimo se za svaku priliku onako kako želimo – uvjerava brend Answear.LAB. Zato u kolekciji, osim odijela, ne nedostaju ni haljine za izlaske.

Zanimljivi su prijedlozi stilizacije neobičnih tekstura na prednjoj strani kao i kopčanja u nizu zlatnih gumba. Tu su i midi haljine s prednjim prorezima, gornjim dijelovima u korzetu i puf rukavima koji se spuštaju do zapešća. Jednako fenomenalna je i pripijena haljina na tanke naramenice s dugim, senzualnim otvorom. Također je vrijedna pažnje maksi haljina sa spektakularnim rubovima na leđima.

“Želimo da se žene osjećaju samopouzdano i entuzijastično u stvaranju vlastitog jedinstvenog stila, koji će postati odraz individualnosti i unutarnje snage.”, istaknula je Agnieszka Pruchnik.

 

Inspirativni detalji


Samouvjerena žena ne voli kompromise, ali se također ne boji eksperimentirati s različitim stilovima. Ona može kombinirati klasične i moderne elemente za stvaranje jedinstvenih kombinacija. Savršena osnova za takav outfit je komplet koji se sastoji od košulje s pojasom vezanim u mašnu. Možete odabrati i midi suknju s dugim bočnim prorezom.

 

U kolekciji Celebrate Everything ima mjesta i za nadopunjavanje outfita originalnim dodacima. Na primjer, s cipelama u različitim stilovima: od štikli sa špicastim vrhovima do čizama. Izražajan statement nakit bitan je dio stajlinga. Razni oblici dekoracije modnih dodataka nalaze se u ponudi leptir mašni i perja. Motiv cvijeta ruže dominantan je uzorak u dizajnu.


U koloritu večernjih lookova dominiraju klasične boje – crna i bijela s daškom elegantnog blještavila. Materijali uključuju šljokice, velur, naborani šifon, pretjerane teksture s metalik nitima i krzno.

Ostali članci