Vrijeme čitanja 3 min 09 ožu 2024

Otkrijte ljepotu sestrinstva uz kolekciju Sisterhood Treasure

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

U svojoj posljednjoj kolekciji Answear.LAB odijeva žene u jedinstveni stil obojen snagom ​​sestrinstva. Sisterhood Treasure kolekcija je kojom dominira power dressing u različitim oblicima – od kožnatih odijela do kompleta i dugih haljina. Lookove prati ručno rađeni nakit od prirodnog kamenja.

Modni poklon sestrinstvu

Kolekcija Sisterhood Treasure potpuno je novo izdanje brenda Answear.LAB. Stilizacije nastale iz ljubavi prema ženi i modi polazište su za pričanje priče o sestrinstvu kao zajednici ženskog iskustva. Poruka kolekcije izražena je u svakoj kreaciji kroz izbor boja, krojeva, uzoraka, ali i najsitnijih detalja.

Sestrinske veze u kampanji Sisterhood Treasure ilustriraju dvije izvanredne sestre: top model Monika “JAC” Jagaciak i talentirana sportašica Anna Jagaciak. Njihov blizak, iskren odnos proizlazi iz analognih portreta koji podsjećaju na fotografije-sjećanja sakupljana tijekom života. Simbol sestrinstva koji povezuje fotografije je amarilis, cvijet koji utjelovljuje ženski ponos, odlučnost i ljepotu.

Sisterhood Treasure: Minimalizam, elegancija i ženstvenost

Dominantan stil u kolekciji Sisterhood Treasure je power dressing, predstavljen u obliku kožnatih odijela, kompleta, tenisica i dugih haljina. Stilovi su minimalistički i moderni. Podsjećaju na skandinavski stil, ali ga kombiniraju sa ženstvenim i romantičnim uzorcima predimenzioniranog cvijeća i prozirnih materijala.

„Nude i sive boje u ovim lookovima razbijene su energičnim i odvažnim crvenim poput Valentino total looka i bezvremenske crne. Nadopunjujući ove nijanse neutralnim i bijelim, povezanim s nadolazećim proljećem, paleta boja kolekcije Sisterhood Treasure odražava raznolikost i dubinu ženskog iskustva.”, opisuje Sylwia Jaskulska, glavna dizajnerica Answear.LAB-a.

Estetika kolekcije sastoji se od floralnih i geometrijskih tema. Oblik mu, s druge strane, daju materijali i strukture kao što su šifon, naborani taft, patina, rese, nitne i 3D cvijeće. Karakter looka pojačan je upečatljivim dodatcima, uključujući visoke potpetice s remenom oko gležnja i otvorenom petom poput modela brendova Gucci ili Yves Saint Laurent.

Nakit od prirodnog kamenja

Po prvi put u svojoj povijesti, Answear.LAB predstavlja kolekciju nakita ručno izrađenog od prirodnog kamena. Ovim dodatcima žene će moći naglasiti jedinstvenost svog izgleda, karaktera i stila.

Prirodno kamenje, iako jedno drugome slično, razlikuje se po obliku, boji, sjaju i simbolici koja mu se pripisuje. Kolekcija Sisterhood Treasure sadrži tri glavna prirodna kamena, povezana s njezinim konceptom. Njihov odabir nije slučajan.

Kamenje daje snagu, podršku i pozitivnu energiju svakoj ženi koja ga nosi. Crni turmalin je mineral duboke boje, daje snagu i zaštitu. Crveni granat daje nam hrabrost i nadu. Gorski kristal, s druge strane, jača, energetski stabilizira i omogućuje postizanje unutarnje harmonije. Nakit je savršena nadopuna odjevnim kombinacijama kolekcije Sisterhood Treasure u kojoj je svaki komad dio pomno isplanirane modne priče.

Ostali članci