Vrijeme čitanja 3 min 30 tra 2024

Nesvakidašnji proljetni lookovi u kolekciji SUIT ME TENDER

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Brend Answear.LAB uvjerava nas da se u proljeće, na ženska odijela i ženske haljine može gledati i malo drugačije. Upravo ćete zbog toga, u kolekciji SUIT ME TENDER pronaći cijeli niz originalnih krojeva i stilskih izričaja koji proširuju klasičnu definiciju ženskih odijela i ženskih haljina.

Vječna ženska odijela

Ovo proljeće nosit ćemo odijela. Klasične kombinacije, ali i varijacije na temu bile su na modnim pistama najuglednijih modnih dizajnera. Brend Answear.LAB, inspiriran svjetskim trendovima, prikazuje klasično odijelo u novim verzijama. “Bezvremenski krojevi odijela u kvalitetnim kompozicijama i neutralnim bojama omogućuju brojne stilske kombinacije.”, – objašnjava Sylwia Jaskulska, glavna dizajnerica brenda.

Kako nositi odijela na neuobičajen način i kreirati proljetne outfite? Jednostavno, odaberite omiljene komade ovog elegantnog stylinga i uskladite ih s laganom i prozračnom odjećom. “Na primjer, košulju tretirajte kao blejzer i nosite je uz čipkaste hlače ili blejzer uparite s bermudama poput lika iz filma Zgodna žena.”, dodaje Sylwia Jaskulska.

“Željeli smo ženama dati mnogo slobode, a to znači stilove koje će lako prilagoditi svom stilu, jer proljeće i nadolazeće ljeto asociraju na slobodu.”, – dodaje Agnieszka Pruchnik, direktorica brenda Answear.LAB. Pogledajmo izuzetne prijedloge odijela za proljeće brenda Answear.LAB.

Odijela u stilu 70-ih

Ovaj model je najpopularniji ovog proljeća. Karakteriziraju ga do struka pripijeni sako i ultraduge hlače koje se lagano šire od koljena. Ljubiteljice mode osjećat će se posebno u ovoj kombinaciji. Intrigantan kroj naglašava prednosti i proporcije tijela. Kombinirajte s velikom clutch torbicom, mačkastim naočalama i neobičnim naušnicama kako biste upotpunili look.

Retro izgled s prugama

Pruge nikad ne izlaze iz mode. Vezuju se uz retro estetiku i elegantna muška odijela. Jednom riječju, sinonim su za chic. Aktualne interpretacije ovog klasičnog uzorka unose svježinu u ženske ormare. Na primjer, prugasta odijela u bijeloj ili écru boji sa skandinavskim štihom, koja su jednako elegantna koliko i ležerna.

Ženska lanena odijela u pastelnim bojama

Najpraktičniji izbor za proljeće je laneno odijelo. Lan upija vlagu dok ostaje hladan na dodir. Ovaj prozračni materijal dobro će pristajati u toplijim danima. Laneno odijelo odlična je modna opcija za posao i ležerne večernje izlaske. Tijekom sezone nosit ćemo lanena odijela u pastelnim bojama. Posebno su popularna ženska odijela u nijansama plave boje.

Komplet odijela za ljeto

Iako se odijela inače ne vežu uz ljetnu modu, ove sezone rado ćemo ih nositi i u toplijim danima. U skladu s trendom city to beach, možemo odabrati stilove koji su prikladni i za grad i za plažu. Kombinacija kratkih hlača, sakoa i košulje, zanimljiva je opcija za sastavljanje ljetnog odijela. Još jedan jednako prozračan i upečatljiv set je kimono, u kombinaciji s hlačama s printom.

Proljeće u stilu Pretty Feminine

U kolekciji SUIT ME TENDER nalaze se haljine inspirirane iznimno popularnim trendom Pretty Feminine. To su krojevi bogati volanima i prozračnim krojevima koji naglašavaju žensku ljepotu. Takve kreacije uključuju haljine/košulje od pamuka i finog popelina. Elegantni su odjevni komadi, ali i iznimno ugodni za kožu.

Osim pamuka i popelina, haljine Answear.LAB kolekcije izrađene su od prozračnih šifona, muslina, lana i viskoze. Visokokvalitetni materijali i trendi pastelne boje vode nas u sunčane proljetne dane. Prozračne haljine možete kombinirati uz mekane balerinke, japanke ili kitten heels. Šeširi – od otvorenih kao i kariranih bejzbolskih kapa, do šešira od slame ili rafije s velikim obodom. Što god odabrali, s ovim ćete modnim dodatkom sjajno nadopuniti look.

 

 

 

Ostali članci