Vrijeme čitanja 3 min 16 sij 2021

Odjeni život dragocjenim stvarima

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Stvari nas prate u važnim trenutcima. Oni su prijepis naših osjećaja i sjećanja. Mogu nas ohrabriti da posegnemo za nepoznatim. Mogu nam omogućiti da budemo prisutni u tuđoj svijesti ili biti odgovor na svakodnevne izazove. Na kraju, oni ostaju u drugom planu, jer najvrjednije je ono što smo dobili od njih, to je ono što ostaje. U novoj kampanji za sezonu proljeće-ljeto 2024. život odijevamo dragocjenim stvarima.

Pokrećemo novu image kampanju kojom vas pozivamo na promišljanje o životu i važnim trenutcima. Uvjeravamo vas: ‘Odjenite svoj život dragocjenim stvarima’, jer vjerujemo da predmeti mogu obogatiti našu svakodnevicu. Neki od njih nam znače više jer su lijepi i kvalitetni. Uz druge povezujemo izuzetna iskustva i uspomene koje želimo dugo zadržati u sjećanju.

Pogledajte video reklamu kampanje “Odjenite život dragocjenim stvarima”.

 

Stvari su scenografija za posebne trenutke. One nas mogu ohrabriti, omogućiti nam da se snađemo u određenoj situaciji, pomoći nam da je prigrlimo, kao ukras, kamuflaža ili ornament.

“Moda je oblik vanjskog manifesta koji odražava naše vrijednosti, humor, udaljenost od nas samih ili nadomjestak nedostajanja. Ono čini ono što jesmo ili način na koji se vizualno izražavamo. To činimo tako da nosimo sako, majicu, haljinu, tenisice ili naušnice. Te ‘stvari’ tada poprimaju drugo, još vrjednije značenje. Jer vrijednost za nas nije cipela, već činjenica da smo u njoj istrčali maraton; a plava haljina može biti uspomena na najljepši zalazak sunca nad Barcelonom.”, kaže Marta Sawicka, direktorica vizualnog marketinga Answear.com.

“U našoj kampanji proizvodi imaju poseban tretman jer su iznimni, premium, i ništa manje ni ne zaslužuju. I upravo je pozicioniranje naše ponude ono o čemu želimo govoriti našim kupcima.”, dodaje Marta Sawicka.

Stella Consonni režira kampanju Answear.hr

“Odjeni život dragocjenim stvarima” nije samo slogan, to je ideja koja će pratiti dugoročnu komunikaciju Answear.hr. Za strategiju i koncept zaslužna je agencija Saatchi&Saatchi. Inspirativan video i foto materijal snimljen je u šarmantnom Lisabonu. Režirala ga je Stella Consonni, vrsna redateljica i fotografkinja s kampanjama za brendove Gucci, Burberry i Vogue.

“Stella je savršeno uhvatila bit onoga što želimo prenijeti novom slikovnom komunikacijom Answear.hr, a to je ravnoteža između mode, svakodnevnog života i pravih vrijednosti. U njezinom radu možete vidjeti mnogo srca i pažnje za detalje. To kasnije rezultira izvanrednim kreacijama koje se pamte.”, zaključuje Marta Sawicka.

Zavirite iza kulisa video produkcije:

Brazilska glumica i model, Fatima Brunengo, postala je zaštitno lice kampanje “Dress your life with precious things”. Odjeća u kojoj se pojavljuje na ekranu ističe kvalitete i osebujni stil Answear.hr Svaki okvir je mikro-priča, koja čini poetsku priču, kombinirajući modu i stil života.

Ostali članci