Vrijeme čitanja 3 min 10 velj 2023

Answear Graphic Design Masters – poznati umjetnici inspirirani su Answear proizvodima

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Umjetnici vas pozivaju na sudjelovanje u kreativnom natječaju! U nastavku teksta upoznajte inspirativne autore, ambasadore natjecanja Answear Graphic Design Masters.

 

Već nekoliko tjedana traje Answear Graphic Design Masters, međunarodno natjecanje za grafičke dizajnere – umjetnici iz cijelog svijeta, profesionalci i amateri, imaju priliku osvojiti 5.000,00 eura stvarajući originalne grafike, inspirirani Answear proizvodima. 

U potrazi za inspiracijom, pogledajte što su ambasadori natječaja osmislili za vas. Talentirani umjetnici, grafički dizajneri, ilustratori – ljudi koji se svakodnevno bave umjetnošću i dizajnom, koristeći odabrane alate za stvaranje, prenose svoje maštovite, majstorske vizije.

Gosia Herba – ilustratorica

Ilustracijom se bavi više od 15 godina. Dizajnira za poljske i međunarodne izdavačke kuće. Ilustrira naslovnice knjiga, CD-ova i časopisa, crta za djecu i odrasle. Njezini radovi objavljeni su u New York Timesu, The Washington Postu, Vanity Fairu, The New Yorkeru i dr. Gosia Herba crtanjem se, kao i mnogi umjetnici, bavi od djetinjstva a svoju je strast produbila proučavajući povijest umjetnosti. Njezin stil je ekspresivan, geometrijski i pun jarkih boja. Inspiraciju crpi iz narodne umjetnosti, a u svojim djelima nastoji prikazati autentične, snažne i žive likove.

Ostali članci