Vrijeme čitanja 3 min 10 velj 2023

Sa stilom do vrha – kolekcija Roxy x Chloe Kim

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Vrijeme je za skijanje. U čemu? U najboljoj kolekciji Roxy x Chloe Kim, s potpisom inspirativne osvajačice olimpijske medalje. Slatki printevi, pastelne boje i tehnologija bez premca – kada je outfit spreman, lako je krenuti nizbrdo.

S glavom u oblacima i nogama čvrsto na dasci, dvostruka osvajačica zlatne olimpijske medalje, Chloe Kim, dokazuje da za nju ništa nije nemoguće. Sada je spojila svijet mode i sporta kako bi sukreirala kolekciju koja će na najbolji način izraziti njezinu strast na bijelim padinama.

Prvakinja u snowboardu ulazi u svijet mode

Svaki ljubitelj snowboarda (ili zimskih sportova općenito) vjerojatno zna ovo ime. Chloe Kim. Iako ima samo 22 godine, već je postigla mnogo u svijetu sporta, postavši inspiracija mnogim djevojkama. Dvostruka osvajačica zlatne olimpijske medalje, inače najmlađa osvajačica zlatne olimpijske medalje u snowboardu, dvostruka svjetska prvakinja, sedmerostruka osvajačica medalja na X-Games extreme natjecanju… Njezini uspjesi, ustrajnost i volja za otkrivanjem novog, vrijedni su divljenja. I to nije sve, jer prvak u halfpipeu neće stati ni sekunde. U pauzi između niza prvenstava, olimpijada i treninga, odlučila se posvetiti dosad nepoznatom polju, i s brendom Roxy osmislila je kolekciju savršenu za skijaške staze.

Roxy x Chloe Kim

Što stoji iza ograničene kolekcije Roxy x Chloe Kim? Prije svega, želja snowboarderice da na padinama nosi stvari koje odgovaraju njezinom individualnom stilu. Sportska odjeća, iako mora biti izdržljiva i funkcionalna, također može biti elegantna, zadovoljiti potrebu za originalnošću i psihološkom udobnošću.

 

Ako želite oboriti nove rekorde, učinite to sa stilom! Kolekcija Roxy x Chloe Kim osvaja svojom pastelnom slatkoćom i mramornim uzorkom, ali je i funkcionalna i udobna. U kolekciji osmišljenoj u suradnji s olimpijskom pobjednicom pronaći ćete odjeću koja će vam omogućiti da se istaknete na skijaškim stazama, poput Snow Jacketa. Model je opremljen ROXY DryFlight® membranom, osigurava vam zaštitu od kiše, snijega i vjetra dok prolazite snježnim padinama. Zauzvrat, PrimaLoft® Black Insulance Eco punjenje sa svojstvima sličnim prirodnom perju zaštitit će vas od gubitka topline. Dizajn s više džepova je šlag na torti – trebat ćete mjesto za skrivanje raznih sitnica tijekom snježnih avantura. Možete odabrati hlače za snowboard, s ili bez naramenica, a outfit upotpunite pletenom kapom i vodootpornim rukavicama u primamljivoj crvenoj nijansi.

 

Ostali članci