Vrijeme čitanja 3 min 27 ožu 2023

Top 5 dodataka za proljeće 2023.

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Male stvari, velike promjene. Kako ulazimo u novu sezonu, željni smo novih artikala. Obraćamo pozornost na detalje, uživamo u bojama i novim, inspirativnim oblicima – uključujući one koji mogu unijeti raznolikost u dosadašnje lookove. Evo 5 nekonvencionalnih proljetnih dodataka koje smo pronašli gledajući najnovije trendove s modnih pista ali i ponudu vrhunskih modnih marki.

Cvjetni nakit

Iako ćemo na rascvjetane pupoljke na stablima još malo pričekati, znamo kako  se cvijeće może odmah pojaviti u vašoj blizini. Nakit inspiriran prirodom omogućuje potpuno uživanje u novoj sezoni, godi oku i osvježavajući je dodatak svakom outfitu. Prsti, uši, zapešća i dekoltei ukrašeni su motivima tratinčica inspiriranim 90-ima, ogromnim i svjetlucavim cvjetnim i jednostavnim, ravnomjerno oblikovanim, metalnim oblicima. Tajanstveni vrt cvjetnog nakita otvara svoja vrata.

 

Drugi život ribarskog šešira

Ako ste mislili da je era šešira završila, prevarili ste se. Šešir koji asocira na lude 90-e i pecanje ostaje i dalje u ponudi brendova, stoga je ovo možda dobra prilika da ga isprobate i zavolite. Obvezna oprema za svaki odmor, ovog proljeća poprima iznenađujuće oblike. Pamučni, od trapera, samteni, heklani/pleteni, prošiveni i, na kraju, ali ne i najmanje važno, s kontrastnom čipkom i tilom, koji krase preklapajući rub…  Izbor je poprilično raznovrstan. Na vama je da odaberete!

Ostali članci