Vrijeme čitanja 3 min 17 tra 2023

Odlazak na pecanje u haljini sa šljokicama ili na vjenčanje u trenirci – pomičite granice koliko želite

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

U iznenađujućim i teškim vremenima vrijedi pronaći radost proživljavanja svakog trenutka. Otkrijte sebe i svijet oko sebe, odbacite dosadu i pritisak konvencija, kako u modi tako i u svom životu. Lifespiration počinje upravo ovdje i sada!

U skladu sa sobom ili s trendovima?

Na prvi pogled, naš novi spot prožet je najnovijim trendovima 2023. Metalne tkanine svjetlucaju na južnoafričkom suncu, a cipele na golemoj platformi škljocaju u ritmu singla Kida Cudija punog optimistične energije. Raznolikost i stilizacije koje se mijenjaju kao u kaleidoskopu nisu samo prezentacija hitova sezone, već i izgovor za razgovor o trendovima, vlastitom stilu i misiji-budi svoj.

„Prije smo se brinuli što učiniti, a što ne učiniti. Danas vas potičemo na eksperimentiranje, traženje, testiranje različitih oblika, ovisno o vašem raspoloženju, očekivanjima ili prilici. U modi su, kao i u životu, važna zabava i odvažnost. Malo nekonvencionalnog pristupa nećenam škoditi“, rekla je Katarzyna Kaczmarczyk, voditeljica marketinga u Answearu.

Bez klišeja i pritiska

Konvencije nas ne moraju ograničavati. Što ako prekršite neka pravila i usudite se odjenuti bijelu trenirku umjesto vjenčanice? Ili otmjeno odijelo za odlazak u ribolov? Takvi se prizori pojavljuju u spotu, što govori ne toliko o ulozi dress coda i formalnosti u odijevanju, koliko o smislu prilagodbe društvenim očekivanjima. Očite situacije traže neočit, individualan pristup i novu kreaciju. Najvažnije je to činiti s poštovanjem i uvažavanjem različitosti koje vladaju,kako u trendovima tako i među ljudima. Neki ljudi žele ići potpuno protiv pravila, drugi ne žele  prijeći, već samo malo pomaknuti svoje dosadašnje granice.

Pametan buntovnik na distanci

Naši se junaci vjenčaju pod vlastitim uvjetima, imaju spoj na SUP-u, veselo trče među guskama bez obzira na elegantan outfit. Oni dokazuju da ne morate potpuno promijeniti sebe i svoju okolinu da biste bili cool osoba. Ništa nemojte činiti na silu, jer pritisak nikako nije dobar vodič kroz život.

„Svatko od nas kreira život na svoj način. Svatko je inspiriran nečim drugačijim, a životna inspiracija se može pronaći bilo gdje. U Answearu ništa ne namećemo. Prikazujemo različita stajališta i kontekste, potičemo vas da pogledate sebe i svijet iz malo drugačije perspektive, pune humora i distance“, zaključila je Kaczmarczyk.

Ostali članci