Vrijeme čitanja 4 min 13 pro 2023

Darovi za Božić: Najbolji prijedlozi za nju i njega

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 4 min

Božić je vrijeme za uživanje u darivanju obitelji i prijatelja. Odabir savršenog poklona nije uvijek jednostavan zadatak. Zato smo za vas odabrali stvari koje će zasigurno razveseliti vaše najdraže. Provjerite što ne smijete propustiti ispod božićnog drvca.

Moderan Božić uz Answear.hr

Želite svoje najdraže darovati sa stilom? Koristite prijedloge koje je pripremio tim naših stilista.

Prekrasan dizajn

Sunčane naočale praktičan su i estetski poklon. Osobito ako odaberete model bezvremenskog dizajna i visoke kvalitete izrade. Takav proizvod stvoren za žene nalazi se u asortimanu marke Gucci. Odlikuje ga klasični, pravokutni oblik okvira i univerzalna crna boja koja će pristajati uz svaki stil. Naočale su savršene za svakodnevnu upotrebu, ali i za odlazak na skijanje.

Planirate li poklon za muškarca, odaberite Burberry sunčane naočale s glatkim staklima i metalnim okvirima. Model izgleda upečatljivo, a i ima visoku UV zaštitu.

Pletivo za nju i za njega

Kada govorimo o udobnosti, nemoguće je zaobići temu zimskih pulovera. Proizvodi izrađeni od visokokvalitetnog pletiva idealan su izbor za poklon. Prilikom odabira poklona za muškarce svakako razmislite o vunenom puloveru brenda PS Paul Smith. Prirodni materijal ima svojstva termoregulacije i pomaže pri zagrijavanju čak i u najhladnijim danima. Osim toga, raznobojni klasičan kroj s elastičnim porubom bit će zanimljiva nadopuna svakodnevnom stajlingu.

S druge strane, ružičasta vunena poludolčevita Patrizia Pepe moderan je poklon za žene. Perje na rukavima naklon je dvadesetih godina prošlog stoljeća i ere dekadentnog glamura. Ova će aplikacija dodati romantični štih svakoj odjeći. U kombinaciji s tilom dat će dašak ekstravagancije i posebno je pogodna za posebne prilike.

 

Moderno štivo


Moda nije samo odjeća. Ona je stil života. Ako osoba kojoj poklanjate misli isto, poklonite joj “Valentino: Teme i varijacije, Pamela Golbin”. Opisuje Valentinov privatni svijet u ponavljajućim motivima i varijacijama haute couture kreacija. Knjiga slavi četrdeset i pet godina Valentinove izuzetne karijere na svjetskoj modnoj pisti kroz nove fotografije, skice, uzorke tkanina i komentare na haljine.


Muškarcima se, s druge strane, preporučuje sadržaj do vrha ispunjen pustolovinama s putovanja, zanimljivim savjetima i inspiracijom kako isplanirati vlastitu biciklističku turu. Knjiga Bike Life, autora Tristana Bogaarda i Belen Castello, zbirka je memoara s raznih biciklističkih tura po Europi, Sjevernoj Americi i središnjoj Aziji, ilustrirana prekrasnim fotografijama i osobnim anegdotama autora.


Modni dar brenda Answear.LAB


Ženstveno, odvažno, beskompromisno – to je brend Answear.LAB. Planirate li darovati svoju mamu, sestru ili prijateljicu, morate pregledati prijedloge koje je za vas pripremio Answear.LAB tim.


Francuski šik


Beretke su se uvijek povezivale s francuskom elegancijom. U sezoni jesen/zima 2023/2024 vraćaju se u velikom stilu, postajući jedan od najmodernijih dodataka. Idu uz svaku odjeću, što ih čini svestranim dijelom svake garderobe. Bilo da oblikujete stil za posebnu prigodu ili sastavljate svakodnevni look, s beretkom ćete izgledati otmjeno.


Tražite li beretku za poklon, preporučujemo sivi ili bež model iz Answear.LAB kolekcije. Obje boje savršeno se uklapaju u aktualne trendove, svestrane su i savršen su dodatak vašem stajlingu. Beretka će upotpuniti look s trapericama, puloverom i vunenim kaputom. Jednako će sjajno izgledati uz satensku slip haljinu, čizme na stiletto petu i oversized kaput.

Moderan i uvijek u trendu


Želite voljenoj osobi darovati poklon koji se uklapa u aktualne trendove? Midi haljina iz kolekcije Focused and Fabulous izvrstan je izbor. Vrlo je ženstvena, ističe struk i figuru svojim V izrezom, ukrasnim naborima i dugim prorezom sprijeda.

Rukavi s buffetom i visokom manšetom dodaju sofisticiranost i lakoću kreaciji.
Osim toga, haljina je izrađena od tkanine s uzorkom s ružama kao glavnim motivom. Cvjetne aplikacije u svim oblicima prednjače na modnim pistama i crvenim tepisima. Cvjetni trend tek počinje cvjetati, tako da će haljina služiti još mnogo sezona.

Dodaci za svaki dan i posebne prilike


Savršeno za večernje izlaske, sastanke s prijateljima i posebne prilike. Torbica iz kolekcije Answear.LAB – ukrašena cirkonima, elegantnom kopčom i odvojivim lančićem – bit će savršen poklon za osobu koja voli elegantne i sofisticirane kreacije.


Rukavice od prirodne kože poklon su koji će se sigurno svidjeti svakoj ženi. Ako niste sigurni u kojoj se boji osoba, kojoj ćete ih pokloniti, najbolje osjeća, odaberite zagasite i univerzalne boje. U slučaju rukavica crna će biti pun pogodak. Naš kožnati model odlikuju ukrasni šavovi koji dodacima dodaju originalan štih. Rukavice su također mekano podstavljene, što doprinosi udobnosti nošenja.

Ostali članci