Vrijeme čitanja 2 min 17 sij 2024

Kako nositi naked dress?

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 2 min

Mnogo je kontroverznih trendova. Naked dress, kreacija koja podsjeća na „drugu kožu”, svakako je jedna od njih. Namijenjena je samouvjerenim ženama koje vole istaknuti svoju figuru. Uz što ju nositi? U nastavku donosimo nekoliko ideja.

Što je naked dress?

Naked dress je haljina koja izgleda kao „druga koža”. Naime, to je pripijeni kroj haljine dostupan u nekoliko duljina. Većina prijedloga je u boji mesa, iako to nije pravilo. Model pripijenog kroja ističe siluetu i privlači poglede. Ne može se poreći da je naked dress model haljine koji će odjenuti hrabre i samosvjesne dame. Dodatak materijalu najčešće su čipka, kristali ili drugi ukrasi. Ovakve spektakularne kreacije obično se viđaju na crvenom tepihu. Večernja naked haljina već je proslavila mnoge zvijezde.

 

Što nositi uz ovaj model haljine?


Naked dress pruža vam mnogo mogućnosti stiliziranja. Ako volite odvažan izgled, ispod haljine možete nositi samo donje rublje. U suprotnom, odlučite se za bodi, slip ili kratki top s tajicama. Sve ovisi o tome koliko je odjeća prozirna i koliko se samouvjereno osjećate pokazujući svoje tijelo. Naked dress odlična je baza na koju možete dodati različite odjevne komade. Štikle i večernja torbica kao dodatak. Jednostavnim haljinama možete dodati malo sjaja u obliku elegantnog nakita.

Želite naked dress pretvoriti u svakodnevni outfit? Nabacite oversize jaknu. Dulje jakne su dobra ideja – od kožnatih do traper modela. Zanimljiv kontrast može se stvoriti ako joj dodate otvorenu bijelu košulju ili sportski džemper. Koktel haljine izgledaju sjajno s cipelama na petu. U kombinaciji s mokasinkama, dat će poseban modni izričaj i dobro će pristajati u manje formalnim prilikama.

Zanimljiv odabir bit će i potpuno ravne balerinke. Za posebne izlaske potrebni su posebni detalji, ali u svakodnevnom životu možemo si dopustiti više slobode. U ovoj kombinaciji možete iznenaditi tenisicama ili čizmama s platformom. Za festivalski look – kaubojske čizme ili wellingtonice su must have.

Ostali članci