Vrijeme čitanja 2 min 08 pro 2023

Kako nositi puffer jaknu?

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 2 min

U svakom ženskom ormaru sigurni smo da visi više od jednog modela jakne. Neki su modeli, zbog aktualnih trendova, bestseleri. To uključuje, na primjer, kožnatu ili traper jaknu. Riječ je o klasicima. Isto vrijedi i za zimske tople jakne. Puffer jakna upotpunjuje stil u hladnom razdoblju. Niste sigurni s čim biste ju uparili? Modnu inspiraciju potražite u nastavku.

Kako nositi puffer jaknu?

Ženske zimske jakne dolaze kao kratki i dugi modeli. Velika većina ima upečatljiv prošiv. Topli proizvodi punjeni su sintetičkim materijalima ili prirodnim perjem. Sportskog su oblika, iako zapravo idu uz razne stilove. Ženska puffer jakna ne samo da vas grije, već i dodaje nonšalantnost vašem stajlingu. Puffer jakna izgleda sjajno u kombinaciji s elegantnim kompletom odjeće, kao i uz ležerne klasike. Preporučljivo je odlučiti se za kontrast, odnosno boho haljinu, retro hlače ili mini suknju. Ovakve ženske zimske jakne bit će temelj mnogih kombinacija. Vole društvo trapera, kože, pletiva, krzna, kao i fine svile i chic baršuna.

Bijela puffer jakna

Bijela puffer jakna umirujuća je zbog svog svijetlog tona. Pravi je užitak u kombinaciji s crnom, kao i u kombinaciji s pastelnim ili jakim tonovima. Štoviše, može biti savršena podloga za uzorke. Bež puffer jakna uljepšat će svakodnevni look. Kratki model dobro pristaje uz hlače visokog struka ili na haljinu. Dulji kroj savršen je za hladne dane. Ispod odjenite odijelo, maxi haljinu ili kožnate kratke hlače. Lagana puffer jakna može transformirati vaš stil, čak i kada se temelji na bezvremenskim osnovama.

Crna puffer jakna

Crna puffer jakna sjajno se stilizira uz gotovo sve. Tamna boja i ravni kroj čine ovaj komad svestranim odabirom. Može se sjajno uklopiti u sve, ležerne ali i svečane odjevne kombinacije. S druge strane, fancy kroj dobro će ići u monokromatskom total looku, kao i u duetu s vrućim hitovima sezone, naravno, ovo je prijedlog za one najhrabrije dame. Takve ženske puffer jakne čak i uz trenirku izgledaju spektakularno pa im ne treba mnogo da ostave utisak.

Kratka puffer jakna

Ovaj kroj mnogo je praktičniji od midi kroja jer pristaje svakoj ženskoj figuri. Model do struka dobro stoji svima, dok mnogo kraći model, ne samo da otkriva mnogo, već vas i neće baš ugrijati. Stoga, vrijedi razmisliti hoćete li se odlučiti za udobnost ili dizajn. Klasika je uvijek u trendu, a duža forma do struka zaštitit će vas od hladnoće. I jedno je sigurno, istaknut će vaš stil. Dobro je rješenje za uske i široke hlače, kao i za suknje bez obzira na njihovu dužinu. Spomenute kombinacije outfita već su nekoliko sezona apsolutni hit. Ljubitelji mode biraju jake nijanse ili neobične krojeve s modnim odmakom. Lakirana i sjajna gornja odjeća vrlo je moderna, dok će mat biti praktičnija. Isključivo je na vama koji ćete model odabrati.

 

Ostali članci