Vrijeme čitanja 4 min 17 tra 2024

Rock stil u središtu pozornosti. Inspirativan styling uz ramones jaknu

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 4 min


Rock stil ponovno je u naklonosti ljubiteljica mode. Nije ni čudo – to je savršen način da izrazite svoju buntovničku osobnost s legendarnom jaknom i nekoliko neobičnih dodataka. Kreirajte originalne stilove uz ramones jaknu.

U ovom ćete članku naučiti:
1. zašto je ramones jakna ključni element rock outfita?
2. kako nositi ramones jaknu?
3. koji dodatci pristaju uz ramones jaknu?
4. je li crna biker jakna jedina opcija?

Ramones jakna – klasičan element u rockerskom outfitu

Ramones jakna pojavila se na modnom tržištu 50-ih godina prošlog stoljeća i brzo su je prihvatili bajkeri. Kao takva, smatrana je odjevnim predmetom koji simbolizira pobunu i slobodu. S vremenom je njezin oblik evoluirao dok u jednom trenutku nije postala jedna od najdražih gornjih odjeća rock glazbenika. Elegantna koža u dubokoj crnoj boji savršeno je odražavala karakter pjesama prošlog doba.

Danas se ramones jakna vratila na modnu scenu u malo osvježenom obliku. Među trenutačno dostupnim modelima pronaći ćete klasične i one neupadljive u pastelnim bojama. Tražite li rješenja koja će vam pomoći da se izrazite kroz odjeću, ovakva unikatna kožnata jakna može biti zanimljiv dodatak.

Kako biste u svoju odjeću preslikali rokerski stil, odlučite se za crnu ramonesicu s nitnama. Ako se želite istaknuti u masi, odlučite se za jedan look sa snažnom grafikom na stražnjoj ili bočnoj strani. Kombinirajte ju s parom klasičnih ženskih traperica. I ne zaboravite nositi elegantne čizme s dodatkom. Kožnate čizme ili čizme s originalnim stilom dobra su ideja.

Styling uz ramones jaknu za različite prilike

Ramones jakna može biti dio specifičnog outfita s rock potpisom, ali ne mora uvijek biti tako. Jakna može biti izuzetno svestrana. Nosite ju, na primjer, preko haljine za krštenje ili pričest. Također, izvrsna je kao dodatak outfitu za romantičnu šetnju parkom tijekom prohladnog vikenda.

Ljeti se ramones jakna koristi jednako često. Rado ju nosimo kao dodatak večernjem outfitu iako je tijekom dana iznimno vruće. No, navečer, pri povratku kući, lagana jakna neizostavan je dodatak outfitu.

Planirate li noćni izlazak u grad s prijateljima, odlučite se za odjeću s malo istaknutim stilom, pri čemu jakna nije jedina prepoznatljiva karakteristika. Na primjer, složite svoj outfit na sljedeći način- suknja brenda Medicine, kratki pamučni top s originalnim printom. Dodajte raznovrstan nakit, od naušnica do ogrlica i mnogo prstenja.

Crna bajkerska jakna – klasik koji uvijek funkcionira

Black ramones je klasik u svojoj kategoriji. Dugo su na tržištu bile dostupne samo varijante ove vanjske odjeće u jednoj specifičnoj boji. To ne čudi, jer crna ima nešto posebno u sebi. Prvo i najvažnije, čini nas tanjima, ali i dodaje eleganciju outfitu. Također, omogućuje vam da se u određenoj mjeri stopite s masom. Rock glazbenici su, međutim, možda imali nešto drugo na umu: odjećom su željeli izraziti svoju buntovničku prirodu.

Crne ramones jaknu možete doslovce nositi uz bilo što. To može biti traper suknja ili hlače. Pinko haljine poprimit će poseban karakter u kombinaciji s kožnatom jaknom. Samo pazite da kreaciju uskladite s pravim dodatcima, poput kožnatih štikli. Torbica u obliku postbaga ili obične ženske torbe također će biti stilski dodatak. I ne zaboravite na nakit koji odgovara naglascima na ramonese. Ako dominiraju srebrni patentni zatvarači i nitne, odaberite naušnice i privjesak sa srebrnim sjajem.

Bež ramones jakna – suptilnost i elegancija u jednom izgledu

Ramones jakna ne mora biti potpuno crna. Naravno, vrijedi imati ovaj klasik u svom ormaru, ali s vremenom pokušajte svojoj kolekciji dodati alternativne boje. Bež kožnate jakne zanimljiv su primjer. Lako ćete pronaći model u nijansi bijele kave koji ćete suptilno uklopiti u svoj styling. Imajte na umu da odgovara mnogim trenutačnim trendovima, omogućujući vam da ju koristite u različitim situacijama.

View this post on Instagram

A post shared by @answear_hr

Bež boja je dio palete pastelnih boja. Kao takva, lijepo se slaže s bijelim odjevnim predmetima. Također, vrlo je često u kombinaciji s plavom, što se može vidjeti na društvenim mrežama i na ulici, gdje je lako uočiti ljubitelje mode koji nose ovu kombinaciju boja. Odaberite klasične traperice, bijelu majicu kratkih rukava i bež ramones jaknu i vaš outfit za sastanak s prijateljima je spreman.

Smeđa ramones jakna – alternativni izbor za odvažne

Čini se da je smeđa boja bliska bež. Pa zašto toliko ljudi izbjegava ramones u ovoj nijansi? Tamno smeđu je možda nešto teže uklopiti u outfit ako govorimo o dominantnim elementima. Ako želite kožnatu jaknu tamne boje, svojoj odjeći dodajte još nešto tamnijih komada. Idealne su crne traperice ili šešir. Igrajte se s modom i tražite rješenja koja odgovaraju vašoj estetici i stilu.

Ostali članci