Vrijeme čitanja 4 min 01 velj 2024

Outfit za Valentinovo: Kako se odjenuti za praznik ljubavi?

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 4 min

Provest ćete Valentinovo na romantičnom spoju u restoranu ili pak planirate lijepu večer u dvoje kod kuće? U bilo kojem od ovih scenarija trebat će vam odgovarajuća odjeća. Koji je pravi outfit za Valentinovo? Pogledajte naše prijedloge.

Valentinovo je dan kada slavimo ljubav – kako ljubav prema bližnjima tako i ljubav prema sebi. Oba ova oblika naklonosti, izuzetno su važna i daju nam osjećaj emocionalnog ispunjenja. Bilo da Valentinovo želite provesti s voljenima, prijateljima ili sami, odaberite outfit u kojemu ćete se osjećati posebno.

Ležerno i udobno

Odaberite svoju odjeću za Valentinovo tako da odgovara prigodi. Idete li u kino ili provodite dan ljubavi u vlastitom domu, odlučite se za ležerne kombinacije koje odgovaraju vašem stilu. Ne zaboravite na originalne kombinacije i vlastitu udobnost.

Ne zaboravite da je dan ljubavi savršena prilika da provedete vrijeme sa svojom boljom polovicom. Ne morate organizirati gurmansku večeru, izlazak u filharmoniju ili kazalište kako biste na poseban način proslavili svoje osjećaje. Film i obrok pripremljeni zajedničkim snagama mogu biti jednako uzbudljivi. Ako oboje volite provoditi vrijeme kod kuće, odlučite se za maksimalno udoban stajling za Valentinovo. Na primjer, mekane pletene trenirke za njega i nju u bež i sivoj boji.

 

Ležerni outfiti idealni su i ako planirate ići u kino. Birajte tople, slojevite lookove. Za žene preporučujemo pletene haljine i suknje u kombinaciji s toplim džemperom ili trenirkom. Upotpunite izgled oversize bomber jaknom ili streetwear kaputom.

Valentinovo matchy-matchy


Romantični planovi za Valentinovo mogu ići ruku pod ruku s vašim stajlingom. Sve što trebate učiniti jest- složiti odgovarajuće kombinacije. Odaberite jedan od trendi jednobojnih lookova ove sezone.


Ako volite traper, nosite ga od glave do pete. Kombinirajte hlače s gornjim dijelom slične boje i upotpunite izgled crnom dolčevitom i upečatljivim dodatcima. Dame mogu uklopiti u total look klasične crne štikle i torbu koju će prebaciti preko tijela, a muškarci kožnim širokim čizmama.

 

Kada kreirate jednobojni look, uzmite u obzir aspekt boja. Ružičasti, crveni ili smeđi total look savršen je za odmor. Kako stvoriti monokromatski izgled za nju i njega? Usredotočite se na slične nijanse i prema njima sastavite svoju garderobu za Valentinovo. Sve potrebne elemente pronaći ćete u Answear web shopu ili u aplikaciji.

Romantični stajling za Valentinovo


Večera uz svijeće u elegantnom restoranu, simfonijski koncert i večernja šetnja – zamišljate li ovako svoj idealan izlazak za Valentinovo? Odaberite elegantnu odjeću koja će pristajati romantičnoj prigodi.


Za ženstveni glamurozni look odaberite lepršavu maksi haljinu od šifona ili baršuna i chic kaput. Elegantan outfit za Valentinovo upotpunit će torbica i nakit, posebice naušnice koje najviše dolaze do izražaja u zimskim kombinacijama. Pri odabiru cipela na petu pripazite da budu stabilne i primjerene zimskim uvjetima.

 

Osnova elegantne muške kombinacije za Valentinovo je odijelo s kravatom ili leptir mašnom. No, ako niste oduševljeni ovom sofisticiranom opcijom, odlučite se za malo opušteniji izgled. Bijela košulja i dobro krojene hlače savršeni su izbor za svaku prigodu. Nadopunite ga dužim chesterfield kaputom i uz to kombinirajte obuću poput chukka, chelsea ili brogues modela. 

Ostali članci