Vrijeme čitanja 4 min 14 velj 2024

Valentinovo 2024. – originalne ideje za darove

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 4 min

Praznik zaljubljenih, za mnoge, poseban je dan u godini i obilježavamo ga 14. veljače. Odabrati pravi poklon ponekad je pravi izazov, posebice ako želite izbjeći klišej i naglasiti posebnost ovog datuma. Izjave ljubavi treba upotpuniti neobičnim darovima, što znači da biste trebali zaboraviti na čokolade i cvijeće. Što možete kupiti kao poklon za Valentinovo? Svakako pogledajte naše originalne ideje!

Valentinovo – poklon koji će se svidjeti vašoj drugoj polovici

Ljubav si pokazujemo svaki dan, ali Valentinovo je prilika da svojoj voljenoj osobi poklonite nešto posebno. Za većinu, Valentinovo uključuje pripremu posebnog iznenađenja. Večera uz svijeće, šetnja, kino, zajedničko kuhanje – mnogo je opcija za provođenje lijepih trenutaka u dvoje. Originalna ideja za Valentinovo iznenadit će, a ujedno i pokazati vašoj drugoj polovici da vam je  zaista važna osoba. Suprotno prividu, uopće ne morate potrošiti gomilu novca da biste izmamili osmijeh na lice svog partnera/ice.

Asocijacije kada govorimo o poklonima za Valentinovo su: motiv srca, crvena boja, cvijeće i riječ – ljubav. Tradicionalni darovi uvijek su dobrodošli, ali je lijepo ponekad odstupiti od klasike kako biste izbjegli monotoniju vezanu za Dan ljubavi. Buket balona ili lizalica dostojno će zamijeniti popularnu cvjetnu opciju, a ručno rađeni slatkiši alternativa su proizvodima iz trgovine. Ne zaboravite dodati čestitku s izjavom ljubavi kako biste poklonu dali romantični touch.

 

Kako odabrati poklon za Valentinovo? Neobične ideje za nju i njega


Zaljubljeni Valentinovo slave na različite načine. Ne može se poreći da je za pripremu iznenađenja potrebno vrijeme i, prije svega, vizija. Romantični, šarmantni, iznenađujući, personalizirani – darovi za voljenu osobu mogu ići u nekoliko dimenzija.


Kako odabrati poklon za nju? Niche parfem, ogrlica sa skrivenom porukom ili romantična gravura na privjesku, “vrt” skriven u staklu, društvena igra, knjiga s posvetom – samo su neke od neobičnih ideja. Možete potpisati i lokot koji ćete zajedno objesiti na most ili kamenčiće ukrasiti rečenicama punim ljubavi. To su simbolične sitnice, ali mnogo govore o osjećajima.


Kako odabrati poklon za njega? Kad su muškarci u pitanju, kod njih dominiraju gadgeti. Džepni nožić, termo šalica, sportski dodatci, mini model njegovog automobila iz snova, unikatne etikete za boce – to su predmeti koji će mu se svidjeti. Ulazak na karting stazu ili srce sastavljeno od omiljenih slatkiša izazvat će wow efekt. Upamtite da, što je poklon manje očigledan, veće je iznenađenje i radost!

 

Male stvari čine razliku kada su u pitanju originalne ideje za Valentinovo. Uobičajene svakodnevne predmete zamijenite personaliziranima. Svijeće ukrašene ljubavnom rečenicom ili parfemom posebno kreiranim za nju.  Muškarci će više voljeti nešto praktično, poput privjesaka za ključeve s inicijalima ili fotografijom svoje druge polovice. Darovi za Valentinovo uglavnom su fotografije koje ovjekovječuju zajedničke uspomene. Tradicionalne okvire mogu zamijeniti elektroničke verzije ili posteri velikog formata. Jedinstveni natpis učinit će takav dar još posebnijim!


Ideje za modne poklone koji će vam ostati u lijepom sjećanju


Pitate se što pokloniti svojoj drugoj polovici za Valentinovo? Odjeća i dodatci provjerena su opcija i to ne samo za ljubitelje mode. Mnogi brendovi nude lijepo upakirane setove, uključujući dodatke i čarape. Ovo je idealna opcija za zaboravne osobe, kao i za neodlučne koji imaju problema s kupnjom pravog poklona za voljenu osobu. Osim toga, ne morate brinuti o ukrasnom pakiranju, a ponekad čak ni o romantičnom ljubavnom potpisu.

Koji je najprodavaniji artikl za Valentinovo? “Twin” sweatshirt majice, majice i kape napravljene posebno za parove jedan su od omiljenih poklona i idu odmah uz donje rublje i satove. Za svog najdražeg muškarca odaberite sportsku opciju jer uvijek dobro dođu, dok će žene oduševiti torbica ili nakit. Majice kratkih rukava s vašim omiljenim bendom, privjesci za ključeve i proizvodi iz limitiranih kolekcija – i oni će razveseliti mnoge. U Answear.hr online shopu pronaći ćete mnogo toga jer je ponuda zaista šarolika.

Ostali članci