Vrijeme čitanja 3 min 27 velj 2024

Versace Jeans Couture. Marka za modne individualce

Autor: Martina
Vrijeme čitanja 3 min

Gianni i Donatella Versace kasnih 80-ih na tržište su lansirali Versace Jeans Couture. Od tada se brend neprestano razvija, iznenađuje i odolijeva prolaznim trendovima. Kao rezultat toga, nalazi se na vrhu ljestvice brendova koji stvaraju modernu modu. U nastavku uđite u svijet energičnih kolekcija brenda Versace Jeans Couture.

Ne vežite se za trendove i ne pratite ih. Ne dopustite da vas obuzme moda. Vi odlučujete tko ste, što želite poručiti načinom odijevanja i načinom na koji živite- savjetuje Gianni Versace.

Njegova strast za stvaranjem inovativnog, vrhunskog modnog dizajna pridonijela je stvaranju brenda Versace Jeans Couture, koji se nametnuo kao jedan od prvih koji je na modnoj pisti spojio visoku modu s urbanom. Njegove stilove odlikuje visokokvalitetna tkanina, kroj, detalji te moderan i originalan dizajn. Pogledajmo pobliže dizajn brenda Versace Jeans Couture.

Istraži ponudu
  Istraži ponudu brenda

Versace Jeans Couture – kreativnost i originalan stil

Traper je u srcu dizajna Versace Jeans Couture. Razmišljajući o ovom materijalu, brend stvara kolekcije koje slave mladost, modernost i kreativnost. Hrabro kroči u modni svijet, privlačeći one, kojine ne samo da ne prate određene trendove, već se svojim stilom žele jasno istaknuti.

Versace Jeans Couture dizajnira odjeću i dodatke za modne individualce. Vodi računa o detaljima i daje proizvodima jedinstven karakter, dodajući im umjetnički potpis. Traperice su obogaćene šarenim ili zlatnim šavovima. Bluze, dresovi, džemperi, košulje ili haljine ukrašeni su Versace Jeans Couture printom i volanima.

Također, vrlo je popularna kolekcija upečatljivih cipela i torbica, omiljena zbog svojih zlatnih, bogato ukrašenih kopči. Dodatci privlače pažnju, originalnim dizajnom i visokom kvalitetom izrade. Kada odjenete komade ovoga brenda, zajamčeno je da ćete se izdvojiti iz mase.

“Neon Pop Romance” – povratak estetici Y2K


Za svoju kolekciju proljeće-ljeto 2024., Versace Jeans Couture poziva se na Y2K estetiku, odajući počast ikoničnim stilovima 2000-tih. “Neon Pop Romance” je eksplozija živih boja, umjetničkog printa i prepoznatljivih detalja brenda poput ovratnika u western stilu ili zlatnih kopči. Print na odjeći podsjeća na barocco teme, ali ovaj put ažuriran akvarelnim kistom.

Brend je postavio traper u središte spomenute kolekcije, ali i eksperimentira s materijalom, kombinirajući ga u patchwork uzorke na topovima, košuljama, tajicama, tenisicama ili jaknama, a odjeći daje zlatno, srebrno i brončano lakirano. Traper prate i druge tkanine, uključujući šifon i najlon.

“Neon Pop Romance” odlikuje se izvrsnim krojem i pop, romantičnim stilom koji podsjeća na prvi Versace Jeans Couture dizajn ikad i savršeno dočarava buntovnički stil brenda, prožet mladenačkom energijom.

Ostali članci