Bartek

Broj odabranih proizvoda: 4
Bartek

BARTEK je najveći proizvođač dječje obuće u Republici Poljskoj i jedina mreža u Europi koja proizvodi obuću za djecu od 1-10 godina. Od početka svoje karijere modna marke je proizvela više od 10 milijuna cipela koje možete kupiti diljem svijeta.

modna marka Bartek
Najpopularnije
Spol
Veličina
Boja
Cijena
-64%
Nova cijena!
Dječje kožne polucipele Bartek boja: plava
Dječje kožne polucipele Bartek
Trenutna cijena:
18.99 €
Regularna cijena: 52.99 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 19.99 €
-59%
Extra-10% u košarici
Dječje polucipele Bartek boja: tamno plava
Dječje polucipele Bartek
Trenutna cijena:
21.99 €
Regularna cijena: 53.99 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 24.99 €
-55%
Nova cijena!
Dječje kožne polucipele Bartek boja: smeđa
Dječje kožne polucipele Bartek
Trenutna cijena:
19.99 €
Regularna cijena: 44.99 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 22.99 €
-62%
Nova cijena!
Bartek - Dječje cipele
Bartek - Dječje cipele
Trenutna cijena:
19.99 €
Regularna cijena: 52.99 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 21.99 €

Bartek – sinonim za udoban i siguran dječji korak

Bartek je poznati poljski brend kojeg obožavaju i cijene roditelji širom svijeta. Ističe se svojim visokokvalitetnim proizvodima i jedinstvenim dizajnom. Već dugi niz godina stvara obuću za djecu, ali za i odrasle te pritom koristi samo najbolje provjerene materijale i najnapredniju tehnologiju. Dječja obuća Bartek u potpunosti je prilagođena anatomskoj građi stopala te je opremljena elastičnim jezičkom koji pomaže u održavanju pravilnog položajatijekom hodanja.

Kada govorimo o brendu Bartek naglasak je na kvaliteti. Svaki proizvod pomno je izrađen s velikom pažnjom na detalje. Obuća se obično kopča pomoću čičak trake, međutim postoje i modeli s vezicama. Brend koristi materijale poput prirodne kože, tkanine te antialergijskih i prozračnih materijala koji su u potpunosti u skladu s europskim standardima. Sve to zajedno čini ovu dječju obuću idealnim odabirom za svakog mališana. Većina modela opremljena je posebnim reflektirajućim elementima koji poboljšavaju vidljivost na cesti.

Najnovije modele potražite na Bartek Hrvatska

U kolekciji Bartek dječje obuće na Answear online trgovini pronaći ćete raznovrsne modele za djecu svih uzrasta. Obuća je otporna, izdržljiva i savršeno prilagođena svakodnevnim dinamičnim dječjim aktivnostima. Dječje poluvisoke cipele Bartek odličan su odabir za nešto hladnije proljetne ili jesenske dane, dok su kožni modeli prikladni za kišu i snijeg. Parom udobnih i kvalitetnih dječjih čizama Bartek napokon ćete upotpuniti dječju garderobu. Vašem će mališanu dobro doći tijekom igre, za školu ili duge šetnje. Ergonomski su oblikovane i tople, stoga osiguravaju svu potrebnu udobnost i toplinsku zaštitu. Obuća pod imenom Bartek odlikuje se modernim dizajnom i ergonomskom konstrukcijom, kao stvorena je za svakodnevne užitke na otvorenom. Pretražite Bartek Hrvatska raznoliku ponudu modela dostupnih na Answear online i iznenadite vašeg mališana novim cipelama

Bartek online ponuda za djecu svih uzrasta

Pravilno dizajnirana i izrađena dječja obuća neophodna je za pravilan rast i razvoj djeteta. Toga je veoma dobro svjestan brend Bartek koji već 30 godina stvara specijaliziranu, mogli bismo reći „zdravu obuću” za djecu. Svaki model dječje obuće je detaljno osmišljen u suradnji s ortopedima. Svaka se faza proizvodnje strogo kontrolira, a nakon proizvodnje svi su modeli podvrgnuti testovima koji potvrđuju visoku kvalitetu i funkcionalnost. Bez obzira na to tražite li dječje tenisice Bartek ili topliju obuću za jesen i zimu posjetite Answear.hr gdje vas očekuje raznovrsna Bartek online ponuda. Detaljna specifikacija navedena je uz svaki proizvod. Svi modeli obuće opremljeni su raznim inovativnim tehnologijama poput B-fresh i Dry&Go koje su zaslužne za antifungalnu i antibakterijsku zaštitu.

Roditelji su svjesni toga da svojoj djeci uvijek moraju pružiti najbolju moguću podršku u svakom životnom razdoblju. Modni brend Bartek koji je vođen iskustvom i savjetima stručnjaka iz različitih područja znanosti osigurava svim mališanima zdravi razvoj u obliku provjerene dječje obuću nenadmašne kvalitete.