O Answear.hr

We Are The Answear!

Answear.hr je kupovina bez ograničenja! 

U našoj ponudi možete pronaći odjeću, obuću i ostale potrepštine više od 400 poznatih svjetskih modnih marki i više od 94.000 proizvoda. Među njima su popularne modne marke (MaxMara, Vero Moda), sportske modne marke (Adidas, Nike, New Balance), kultne modne marke jeansa (Levi's, Lee, Wrangler), a i poznate premium modne marke (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY). Nudimo široku ponudu za dame, gospodu, djevojčice i dječake. Kod nas možete obaviti kupovinu za cijelu obitelj, brzo i sigurno, a što je najvažnije, bez odlaska u trgovinu ili trgovački centar. Osim što nudimo tisuće proizvoda poznatih svjetskih modnih marki, pratimo i najnovije trendove. Surađujemo sa stilistima, modnim blogerima i stručnjacima kako bismo dobili inspiraciju za kreiranje novih stilizacija.

Answear.com aktivan je od 2011. godine. Prisutni smo ne samo u Poljskoj, nego i u 9 država srednje i istočne Europe: Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Bugarskoj, Grčkoj i Cipru. Stalno se razvijamo i ne usporavamo tempo! Naš adut je dostava unutar 24 sata i besplaani povrat proizvoda. Različiti oblici dostave i sigurni načini plaćanja učinit će da zavolite kupovinu preko interneta, a sudjelovanje u programu Answear Club donijet će Vam nove blagodati. 

Pođite s nama u svijet trendova, stilizacije, modnih prilika i želja koje će se uistinu ostvariti.  Nađite vlastiti, jedinstveni odgovor jer - WE ARE THE ANSWEAR.