Ulazak u eurozonu - vodič za kupce

Budući da se Answear uvijek prilagođava promjenama i uvodi ih na način koji je najugodniji za kupce, pripremili smo za Vas odgovore na najvažnija pitanja koja si vjerojatno postavljate u vezi promje valute u našoj trgovini.

Što će se promijeniti na answear.hr nakon uvođenja eura?

Od 01.01.2023., ulaskom Hrvatske u eurozonu, glavna valuta answear.hr bit će euro. Kako bismo se lakše snašli u "novoj stvarnosti", uvest ćemo informativnu cijenu izraženu u kunama.

Od popodnevnih sati 31. prosinca 2022. godine započinjemo s tehničkim radovima na web stranici answear.hr, kako bi trgovina od nove godine poslovala u novoj valuti. Narudžbe se ne mogu slati tijekom ovog vremena te se unaprijed ispričavamo zbog neugodnosti. Trgovina se otvara 01.01.2023. pa ćete nakon novogodišnje zdravice moći odmah u svoju prvu siječanjsku kupovinu.

Što će se dogoditi s mojim Answear Club bodovima?

Vaši Answear Club bodovi izraženi su u kunama. Od 01.01.2023. prikupljeni bodovi preračunat će se prema službenom tečaju eura i zaokružiti na cijele brojeve - tako da nećete ništa izgubiti! Od sada će biti prikazani u eurima. Tako će se iznova kreirati povijest Answear Club bodova u eurima (istovremeno više neće biti dostupna povijest Answear Club bodova u kunama prije 01.01.2023.).

Osim toga, od 1. siječnja 2023. Answear Club bodovi proći će kroz nekoliko jednokratnih promjena:

- bodovi koji čekaju aktivaciju postat će 01.01.2023. aktivni i spremni za korištenje

- svi bodovi koje imate vrijedit će 100 dana počevši od 01.01.2023.

Kako će funkcionirati povrati na answear.hr?

Želite li vratiti narudžbu u 2022. godini koja je plaćena kunama online? Od 15. prosinca 2022., prilikom povrata na korisničkom računu, tražit ćemo od Vas broj Vašeg bankovnog računa - zahvaljujući tome, moći ćemo bez problema izvršiti povrat sredstava za takve narudžbe.

Povrat narudžbi zaprimljenih nakon promjene valute obrađivati ​​će se kao i do sada: https://answear.hr/a/povrat-proizvoda

Imate li dodatnih pitanja vezanih uz konverziju valuta na answear.hr? Stojimo Vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 9 do 17: [email protected] , tel. (0)1 7757387.