Pravilnik korištenja kodova za popust

PRAVILNIK O KORIŠTENJA KODOVA ZA POPUST

  1. Kod za popust izražen u iznosu ili u postotku daje pravo na kupnju proizvoda iz ponude na www.answear.hr  s popustom istaknutom na kuponu, uz uvjet eventualnih minimalnih pragova navedenih u informacijama o akciji.  
  2. Vrijednost popusta je proporcionalno raspoređena na sve proizvode u košarici.
  3. Kupac ima pravo jednokratno iskoristiti kod prilikom kupovine u trgovini  www.answear.hr.
  4. Kod za popust ne smije se kombinirati s drugim akcijskim ponudama dostupnim u trgovini ANSWEAR.hr, osim ako nije drugačije naznačeno u pravilima korištenja danog koda za rabat. 
  5. Kodovi za popuste se ne zbrajaju. Kupac ne smije iskoristiti dva koda tijekom jedne kupovine.
  6. Kodovi za popuste ne mogu se pretvoriti u ekvivalent gotovine.
  7. Kodovi za rabat nisu platežna sredstva, već samo kodovi za popust izraženi u iznosu ili postotku koje je dao vlasnik web trgovine ANSWEAR.hr. Kupac aktivira popust dodavanjem odabranog proizvoda s popisa u Košaricu, a zatim u polje označeno "Imam kupon za popust“ upisuje kod za popust. Nakon unosa ispravnog koda i prihvaćanja ga gumbom "Upotrebi", kupcu se odobrava popust obračunat na cijenu proizvoda prema pravilima određenim za dati kod za popust i u skladu s pravilima određenim u ovom Pravilniku. Kodovi za popust imaju određene datume isteka, o čemu obavještavamo na stranicama posvećenim danoj akciji ili takvu informaciju objavljuje Partner koji distribuira kodove. Nakon isteka datuma važenja kodovi se neće moći koristiti.
  8. Kodovi za popust se ne odnose na marke označene kao isključene na stranicama s informacijama namijenjenim za datu akciju.
  9. Roba kupljena u okviru akcije može se vratiti prema pravilima koja je odredila trgovina.
  10. U slučaju povrata robe kupljene u okviru akcije, Kupac dobiva povrat vrijednosti proizvoda navedene na računu.

 

Konzultanti answear.hr su na raspolaganju Kupcima od 9:00 - 17:00 sati radnim danima: e-mail: [email protected] i telefon (0)1 7757387