Guess Satovi

Broj proizvoda: 4
Sortiraj odNajnovije
Spol
Veličina
Marka
Boja
Cijena
Sat Guess za muškarce, boja: srebrna
Sat Guess za muškarce, boja: srebrna

1699.00 kn

1449.00 kn

Sat Guess za muškarce
Sat Guess za muškarce

1519.00 kn

1299.00 kn

Sat Guess za muškarce
Sat Guess za muškarce

879.90 kn

Guess Jeans - Sat V1014M1
Guess Jeans - Sat V1014M1

789.90 kn

609.90 kn

Profinjenost i moderan izgled - Guess sat

Tražite sat uz koji ćete sigurno biti primijećeni? Odaberite Guess sat, i sigurno ćete ostaviti odličan modni dojam u svakoj situaciji.

Guess je dobro poznat po svom odvažnom dizajnu i nestandardnom pogledu na estetiku, i nije čudno da i Guess muški satovi ulaze u ovu kategoriju. Guess satovi vrlo su posebni i nose specijalan karakter koji podcrtava individualizam osobe koja ga nosi, a odlično se uklapaju u baš sve modne stilove.

Stakla na Guess satovima posebno su kvalitetna, vrlo su otporna na razbijanje i prilično otporna na ogrebotine.

Koji su dostupni modeli Guess satova?

Guess satovi dostupni su u modelima koji su u cijelosti napravljeni od metala, ali i onima koji imaju remen napravljen od tkanine (na primjer, slične traperu) te od umjetnih materijala koji imaju vrlo zanimljiv, gotovo futuristički izgled.

Modeli napravljeni od metala dostupni su u nijansama zlatne i srebrne koje se odlično ističu u svim modnim kombinacijama, bilo da je riječ o poslovnom stilu ili pak ležernoj varijanti. Posebnom se elegancijom ističe metalni model u crnoj boji koji daje osobit pečat Vašem outfitu, bez obzira na to uz što ste ga odlučili kombinirati.

Remen napravljen od trapera na Guess muškom satu odlično se slaže s ležernim kombinacijama, ne samo onima koje se nose samo u slobodno vrijeme, već i za odlazak na predavanje ili neformalan sastanak, ali zasigurno ostavlja dojam u svim situacijama. Središnji dio sata s remenom od trapera ističe se svojom nenametljivošću, omogućavajući jednostavno uklapanje u baš sve modne kombinacije.

Mogu li se Guess muški satovi nositi za sport?

Modeli s remenima od umjetnih materijala posebno su ugodni za nošenje, pogotovo u sportskim situacijama, a budući da su neki od njih i vodonepropusni, možete ih koristiti u zbilja svim životnim situacijama.

Uz što se mogu kombinirati satovi Guess?

Upravo zahvaljujući svom jedinstvenom izgledu i dizajnu, satovi Guess odlično se uklapaju u svačiji modni stil. Metalni modeli odlično se kombiniraju uz poslovni look, na primjer, odijela i sakoe te pulovere, dok se modeli s remenom od trapera idealno slažu uz traperice, ali i druge ležerne outfite.

Modeli s remenom od umjetnih materijala jednostavno se, naravno, kombiniraju uz traperice, ali i trenirke i drugu odjeću koju odabiremo za slobodno vrijeme.

I na kraju, zapamtite da modna pravila više nisu toliko stroga kao prije, i ako želite kombinirati svoj Guess muški sat s metalnim remenom uz tenisice i trenirku, ne postoji nitko tko Vam to može zabraniti; eksperimentirajte sa svojim modnim stilom i uživajte u tome u svakom trenutku.

Guess satovi, više od uređaja koji mjeri vrijeme

Iako svi imamo mobitele koji prikazuju vrijeme, sat je modni dodatak koji daje posebnu notu svakom outfitu. Modeli s kožnatim remenom, remenom od metala ili tekstila, s različitim središnjim dijelom, Guess satovi upotpunjuju svaku modnu kombinaciju dajući joj točku na i. Središnji dio Guess sata može biti sasvim jednostavan, samo s kazaljkama i naznakama sata, ali i ukrašen s mnoštvom kristalića i sličnih ukrasa, tako da vrlo često igra ulogu i nakita.

Guess satovi odlična su ideja za poklon u različitim životnim situacijama, od rođendana do proslave diplome i slično.