Muški prsluci za kosulje

Broj odabranih proizvoda: 6
Od popularnih
Veličina
Marka
Boja
Cijena
Materijal
Preplet
Uzorak
-45%
Prsluk Medicine za muškarce, boja: bež
Prsluk Medicine
203.36 kn
375.97 kn
Trenutna cijena:
26.99 €
Regularna cijena: 49.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 26.90 €
-45%
Prsluk Medicine za muškarce, boja: siva
Prsluk Medicine
203.36 kn
375.97 kn
Trenutna cijena:
26.99 €
Regularna cijena: 49.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 26.90 €
Prsluk Medicine za muškarce, boja: bordo
Prsluk Medicine
361.58 kn
47.99 €
Prsluk Medicine za muškarce, boja: crna
Prsluk Medicine
361.58 kn
47.99 €
-14%
Prsluk Medicine za muškarce, boja: tamno plava
Prsluk Medicine
308.84 kn
361.58 kn
Trenutna cijena:
40.99 €
Regularna cijena: 47.99 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 47.99 €
-29%
Prsluk Medicine za muškarce, boja: bež
Prsluk Medicine
256.10 kn
361.58 kn
Trenutna cijena:
33.99 €
Regularna cijena: 47.99 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 47.99 €

Prsluk za odijelo ističe profinjenost

Kada želite dodatno istaknuti profinjenost svoje formalne modne kombinacije, svakako nemojte zaboraviti na prsluk za odijelo. Kvalitetan i dobro odabran prsluk za odijelo spaja cjelokupni izgled i dodaje mu dozu sifisticiranosti i elegancije. Osim toga vama daje mogućnost da se igrate kontrastima i komplementarnošću prsluka za odijelo i samog odijela što može rezultirati zavidnim modnim kombinacijama u kojima ćete zablistati na poslu ili na nekoj od formalnih prigoda. Uz to je važan i odabir prikladne muške košulje koja je također važna za dobar izgled vaše modne kombinacije. Važno je da i vaša košulja i prsluk za odijelo dobro pristaju vašoj građi tijela, zato izbjegavajte muške košulje i prsluke za odijelo koji su vam previše uski ili previše široki jer ćete time narušiti cjelokupni izgled, a uz to riskirate da se u svojoj modnoj kombinaciji nećete osjećati ugodno. Zato uvijek izaberite košulju i prsluk za odijelo koji pristaju vašoj građi tijela. Tako ćete se osjećati najugodnije, ali i izgledati najbolje.

Muški prsluk za odijelo je svestrani modni komad

Pokažite da imate stila i da se znate istaknuti u različitim prigodama uz dobro odabran muški prsluk za odijeloMuški sakoi dobivaju sasvim novu dimenziju kada ih kombinirate s muškim prslukom za odijelo. Taj svestrani modni komad ima čarobnu sposobnost za isticanje elegancije i profinjenosti, ali i za dodavanje svježe i nenametljive ležerne note formalnim kombinacijama. Muški prsluk za odijelo će na poseban način obogatiti vaš stil i vašu cjelokupnu garderobu i omogućiti vam lakše kombiniranje kad su u pitanju poslovni sastanci i različite svečane prigode.

Muški prsluci za košulje su i formalni i razigrani

Ukoliko vam se čini da muški prsluci za košulje vašoj modnoj kombinaciji dodaju dozu formalnosti, razmislite još jednom. Iako muški prsluci za košulje mogu biti formalniji, također su dostupni i nešto razigraniji muški prsluci za košulje koji će vašoj modnoj kombinaciji dodati dašak sofisticirane ležernosti i istaknuti vaš besprijekoran modni ukus. Muški prsluci za košulje su odličan modni komad ukoliko se volite igrati s različitim izgledima, a uz njihovu pomoć ćete na izbor imati puno veći broj modnih kombinacija za svaki dan i za različite prigode.

Muški svečani prsluci za gospodu sa stilom

U svakoj svečanoj prigodi će muški svečani prsluci istaknuti gospodu sa stilom. Odličan su dodatak muškim odijelima i savršen odabir za sve vrste formalnih zbivanja, bilo da se radi o poslovnom okruženju ili slavlju. Vrlo su zahvalan modni komad koji se može kombinirati na bezbroj različitih načina. Ukoliko želite, možete im dodati i muški nakit koji će vam također dodati svježu dozu elegancije koja sigurno neće ostati neprimjećena. Muški svečani prsluci su odličan odabir za svu gospodu koja vole profinjenu eleganciju i nije ih strah pokazati da imaju stila.