Salomon Tenisice

Broj proizvoda: 5
Sortiraj odNajnovije
Spol
Veličina
Marka
Boja
Cijena
Cipele Salomon Predict Mod za muškarce, boja: crvena
Cipele Salomon Predict Mod za muškarce, boja: crvena

789.90 kn

569.90 kn

Predljetnih -10%
Planet Friendly
Cipele Salomon Predict MOD za muškarce, boja: crna
Cipele Salomon Predict MOD za muškarce, boja: crna

679.90 kn

Cipele Salomon Sense Feel 2 za muškarce, boja: crna
Cipele Salomon Sense Feel 2 za muškarce, boja: crna

629.90 kn

449.90 kn

Planet Friendly
Cipele Salomon Predict Mod boja: crna
Cipele Salomon Predict Mod boja: crna

789.90 kn

589.90 kn

Predljetnih -10%
Salomon - Cipele Outbound Prism Gtx
Salomon - Cipele Outbound Prism Gtx

929.90 kn

Popularnost koju imaju Salomon tenisice, zahvaljuju ponajviše kvaliteti proizvoda

Osnovan u srcu francuskih Alpa, Salomon je glavni brend u izradi sportske opreme na otvorenom. Svoj početak i uspjeh zahvaljuju proizvodnji rubova za skije i skijaških vezova na skijaškim cipelama, jedinstvenom tehnologijom, koja pruža odličnu zaštitu za noge. Danas se brend ponosi najviše varijacijama Salomon cipela; Salomon tenisicama za hodanjetrčanje na otvorenom, planinarenje, planinarskih gležnjača, pancerica i dr. Danas je tvrtka glavni lider u sportskoj odjeći (jakne, hlače, sportski grudnjaci, donje majice, tajice i dr.), sportskim dodacima, te u obući na otvorenom, a Salamon tenisice su njen glavni atribut.

Koje su Salomon tenisice za trčanje najbolje

Ove tenisice su cjenjene od najboljih profesionalnih sportaša na svijetu. Kad govorimo o kvaliteti i trajnosti nemaju konkurenciju. Dizajnirane su da izdrže i najteže terene za trčanje. Kako bi se osiguralo da izdrže teške uvjete, napravljene su od sintetičkog tekstila i Gore-Tex materijala. Što se tiče vizualnog dijela, Salomon tenisice za trčanje možete naći u svim mogućim kombinacijama boja, što će vam olakšati da se za njih odlučite. Bitna značajka Salomon tenisca za trčanje je njihova težina, vrlo su lagane pa vas neopterećuju i omogućuju vam veću izdržljivost. Jedna od bitnijih karakteristika Salomon tenisica za trčanje je njihova prijanjajuća podloga, napravljena od Contragrip potplate koja prodire duboko u blato, snijeg ili travu, onemogućavajući klizanje. Salomon Speedcross 4s nude sve najbolje značajke, izdržljivost, lagane su, savršeno prijanjaju za podlogu i pristupačne su cijenom.

Ako ste ljubitelj prirode onda su Salomon tenisice za planinarenje vaša dobitna kombinacija

Iako bi pomislili da tenisice nisu dobre za planinarenje, varate se. Salomon tenisice za planinarenje su izuzetno dobre kako za planinarenje, tako i za trčanje. Zaljubljenici u prirodu, trkači i planinari podjednako vole i nose ove tenisice, čak više nego planinarske čizme, jer omogućuju veću pokretljivost gležnja, tako da je i opcija trčanja u tom slučaju omogućena. Jedne od popularnijih Salomon tenisica su Salomon Ultra 4 GTX, koje su nastale na popularnom modelu Ultra 3. Vodonepropusne su, lagane, izuzetno dobro pijanjaju za podlogu, te su savršen spoj jedne Salomon tenisice za planinarenje i trčanje.

Koje Salomon muške tenisice odabrati ?

Svojim performansama koje smo već naveli, teško se odlučiti za druge, osim Salomon muških tenisica. Donosimo vam kratki izbor za lakšu odluku. Salomon Sense 4 Pro, zbog nove tehnologije Optivibe u međupotplatu i Contragrip u potplatu savršeno se prilagođava različitim terenima i uvjetima trčanja. Salomon muške tenisice X Alpine Pro, pružaju nevjerovatnu zaštitu, čak i u najtežim uvjetima na planinama, stazi ili gdje god putujete. Ako volite avanturu trčeći kroz planine, predlažemo vam ove tenisice, jer su i dizajnom i narančastom bojom neodoljive. Sense Max Pro je najmekanija tenisica, koja ima mokri potplat, ContraGrip za bolje prijanjanje, a dizajnirane za maksimalnu amortizaciju i udobnost na stazama. Uvijek pripazite pri odabiru čarapa. Predlažemo da za duge trke i hodanje po planini, potražite čarape bez šava, zbog moguće iritacije i izazivanja žuljeva.

Salomon tenisice za hodanje, idealne su za one osobe, koje provode cijeli dan na nogama

Često naše noge netretiramo onako kako bi trebali. Naše noge podnose sav teret, zato ih trebamo čuvati i odabrati odgovarajuće tenisce u kojima ćemo moći biti veći dio dana. Salomon tenisice za hodanje izuzetno su lagane, potplatom od Contragrip-a, sa konstrukcijom bez šava za veću udobnost, savitljive pete i brzo sušećeg materijala. Gdje god krenete, u šumu ili na cestu, Salomon tenisice za hodanje će vas ugodno iznenaditi svojim kvalitetama. Ženskoj populaciji predlažemo Alphacross Blast tenisicu, koja je izuzetno lagana s mekanom podstavom i prijanjajućim potplatom.