Tommy hilfiger Satovi

Broj proizvoda: 1
Sortiraj odNajnovije
Spol
Veličina
Marka
Boja
Cijena
Tommy Hilfiger - Sat 1791188
Tommy Hilfiger - Sat 1791188

1639.00 kn

859.90 kn

Sat na vašoj ruci nije samo tu da pokazuje vrijeme, on treba biti odraz vašeg stila i karaktera. Tommy  Hilfiger satovi su idealna opcija za sve one koje drže do sebe i žele to pokazati

Brend Tommy Hilfiger je osnovan 1985. godine s konkretnim ciljem pružanja kvalitete u odjeći i modnim dodatcima. Tommy Hilfiger je jedan od najvećih svjetskih igrača u modnoj industriji, koji svoj naglasak primarno stavlja na kvalitetu. U suradnji sa grupom Movado, već dva desetljeća uspješno lansiraju najsuvremenije i najkvalitetnije Tommy Hilfiger satove.Tijekom godina i uspješnim radom, marka je prodrla na tržište luksuznih satova, kombinirajući luksuz s ležernim stilom, pazeći u svim segmentima na kvalitetu, izradu i dizajn. Tommy hilfiger satovi imaju kultni status u svijetu mode i samog životnog stila, zbog jedinstvenog spoja urbanosti i inovacija s bojama.

Tommy Hilfiger sat kroz svoju povijest, kvalitetom i inovacijom dizajna, savršeno konkurira i onim najprestižnijim švicarskim satom

Tommy Hilfiger sat često uspoređuju sa luksuzom švicarskih satova, a znamo koliko su oni cijenjeni. Za razliku od njih, ove satove mogu si priuštiti i oni nižeg standarda. Samim tim veoma su tražena roba za razne svečane prigode. Ista ljubav prema dizajnu i kvaliteti primjenjuje se u ženskim i muškim satovima. Dapače, u zadnje vrijeme žene često vole nositi muške satove, tako da o pojmu što je za muškarce, a što za žene je vrlo diskutabiln. Mi smo mišljenja da je u modi sve dozvoljeno. Uz Tommy Hilfiger sat jedino što nam je potrebno je dobar stav.

Sat Tommy Hilfiger idealan je poklon za rođendane, obljetnice ili kao izraz duboke ljubavi

Odabir savršenog sata za sebe ili kao poklon, zna biti zastrašujuće. Postavljamo si pitanja; Koliko trebam potrošiti, trebam li nabaviti kožni remen ili metalni, sportski ili elegantni? Donosimo par savjeta kako odabrati sat za sebe ili kao poklon. Prvo razmotrite kome poklanjate sat. Koji su njegovi ili njezini hobiji, koje poslove rade, kakav ukus ili stil imaju, te u kakvim vremenskim uvjetima žive. Ključno je postaviti si predodžbu koliko novaca mislite potrošti, i ne previše odstupati od istog. Odredite si koju vrstu mehanizma sata želite. Satovi Tommy Hilfiger s kvarcnim mehanizmom, zahtjevaju baterije, te su jefitniji od mehaničkih satova, koji imaju fuknciju ručnog ili samonavijanja. Obratite pozornost ako kupujete sat sportašima, sat sa kronografom (koji mjeri vrijeme), biti će dobra opcija, dok za poslovnjake  birajte sat Tommy Hilfiger s opcijom kalendara i dvostrukih vremenskih zona.

Hilfiger satovi uvijek se dobro slažu uz druge modne dodatke

U svijetu satova, brend je uvijek bitan jer označava kvalitetu, a pri odabiru Hilfiger satova ne možete napraviti pogrešku. Modne dodatke uparujemo zajedno, a sat mu nije iznimka. Savršeno možete s muškim satom kombinirati muški šal, kapu ili maramu. Ako primjerice imate sat sa kožnim remenom, odaberite šal iste boje, a kapu iste boje i materijala. Žene imaju više mogućih kombinacija. Hilfiger satove možete kombinirati sa cipelama, kaputom, šeširom velikog oboda ili ženskom maramom, izbor je velik.

Tommy Hilfiger muški satovi odraz su pouzdanog, elegantnog muškarca, spremnog za avanture. Za vaš lakši odabir donosimo najuži izbor

Tommy Hilfiger muški sat 1791188, odiše muškom elegancijom, kvarcnim višenajmjenskim mehanizmom beterije i sa smeđim remenom. Kućišta su od nehrđajućeg čelika promjera 44mm s brojčanikom s pergamentnom teksturom. Vodonepropustan i staklom otpornim na udarce i grebanje razveselit će svakog istinskog ljubitelja satova. Tommy Hilfiger muški sat 1791594 rađen je od plemenitog metala koji ne mijenja boju i antialergijski je. Vodootporan je na slatku i slanu vodu, a staklo ima visoki sadržaj silicija vrlo otpornog na udarce i ogrebotine. Ovom elegantnom zavodniku kožnog remena neće odoljeti niti jedan pravi muškarac.