ODUSTANAK OD UGOVORA

ODUSTANAK OD UGOVORA 

Rok za odustanak: 30 dana od primitka pošiljke. Dovoljno je poslati podatke o ostvarenom pravu na odustanak prije isteka roka za odustanak. 

Način odustanka od ugovora/odstupanja: u pisanom obliku na dolje navedenu adresu ili slanjem e-maila na adresu [email protected] (u tom slučaju dobit ćete naposrednu potvrdu putem e-maila). Možete upotrijebiti i obrazac koji ste dobili s pošiljkom ili obrazac ispisan s Vašeg korisničkog računa. 

Posljedice odustanka od ugovora: U slučaju odustanka od ugovora vratit ćemo Vam sva sredstva koja ste uplatili, uključujući i troškove dostave (s iznimkom dodatnih troškova proizašlih iz dostave koju ste odabrali umjesto najjeftinijeg oblika koji mi nudimo) odmah, a u svim ostalim slučajevima nakon više od 14 dana, računajući kao početni dan datum kada ste nas obavijestili da ste odlučili iskoristiti pravo na odustanak od ugovora. Povrat novca izvršavamo u onom obliku u kojem ste Vi izvršili prvotnu transakciju, osim ako niste izričito pristali na drugo rješenje: u svakom slučaju, nećete snositi dodatne troškove u vezi s tim povratom. Možemo obustaviti povrat novca dok ne primimo proizvod ili dok nam se ne predoče dokazi o njegovu povratku (ovisno o tome koji je događaj nastupio prije). Molimo Vas da nam što prije pošaljete proizvod, a nikako nakon više od 30 dana otkad ste nas obavijestili o odustajanju od ugovora. Termin je pravovaljan ako ste u roku od 30 dana poslali proizvod. 

Besplatni povrat proizvoda odnosi se samo na prijavljene korisnike i za narudžbe u iznosu većem od 300 kn. U ostalim slučajevima sam kupac snosi troškove povrata proizvoda. 

Odgovorni ste isključivo za umanjenje vrijednosti proizvoda proizašle iz njegova korištenja na način koji nije bio potreban za utvrđivanje prirode, karakteristika i funkcioniranja artikla. 

Informacije o reklamacijama i pritužbama: 
Proizvodi koje šalje online trgovina Answear  novi su i bez nedostataka. Kupac ima pravo na jamstvo od 2 godine nakon primitka proizvoda. Ako proizvod ima jamstvo, kupac će prilikom dostave o tome biti obaviješten. Ako u tom razdoblju klijent uoči nedostatke, može poslati prigovor zajedno s proizvodom na adresu Reklamacije Answear.hr, Zastavnice 38A, Hrvatski Leskovac 10251. Reklamacije će se riješiti odmah, a najkasnije 15 dana nakon primitka prigovora zajedno s proizvodom.